Izvor: BSC HAPPY/KURIR
17.11.2023 u 22:53
1

„ZAUVEK ĆEŠ OSTATI U MOM SRCU“ Oglasila se supruga nastradalog Mirka koji je poginuo u sudaru sa ocem košarkaša!

Od Mirka M.(60) koji je sinoć poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Borče, na društvenim mrežama opraštaju se porodica i prijatelji, a potresnu poruku posvetila mu je i supruga.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila juče u 17.30 sati na Zrenjaninskom putu u naselju Sebeš u blizini Borče, kada je na auto „pežo“ u kom je on bio suvozač naleteo Mirodrag Stojaković, otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića kada je svojim džipom „mercedes“ pokušao da napravi polukružno. Inače, Stojaković je udario u desnu zadnju stranu karavana koji je od siline udarca uleteo u kafanu pored puta. Od zadobijenih povreda Mirko M. je preminuo na mestu, dok je Stojaković nakon toga uhapšen, a nakon je saslušanja pušten.

Mirkova supruga je na društvenoj mreži Fejsbuk okačila niz fotografija i oprostila se od njega.

– Zauvek ćeš ostati u mojoj duši i srcu, volim te zauvek. Neka te anđeli čuvaju tamo gde si sada i široko ti carstvo nebesko – napisala je neutešna supruga Mirka M.

UHAPŠEN VOZAČ (24) KOJI JE USMRTIO DEVOJKU U DESPOTA STEFANA: Udario je autom i pobegao

Supruga je uz ove potresne reči objavila i nekoliko njegovih fotografija na kojima je srećan i nasmejan. Takođe, ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari njihovih prijatelja i rođaka.

– Primi moje iskreno saučešće mila moja, neka mu Bog podari carstvo nebesko. Ne mogu da verujem da ga više nema – stoji u jednom komentaru:

Joj, ovo je velika tuga. Nema više tvog voljenog, primi moje iskreno saučešć. Neka ga čuvaju anđeli i budi jaka.

Ako je sudeći po njihovim profilima na Fejsbuku Mirko i njegova supruga često su putovali. Poslednje putovanje bilo je pre desetak dana kada su posetili Herceg Novi, a samo mesec dana pre toga posetili su Hrvatskoj u kojoj su takođe, uživali u društvu prijatelja i porodice.

Inače, Miodrag Stojaković je nakon saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode. On je na saslušanju izneo svoju odbranu i izneo svoje viđenje nesreće. Istakao je da mu je teško zbog toga što je čovek nastradao, a u jednom trenutku tokom saslušanja mu je i pozlilo.

Kako saznajemo, Stojaković je odmah posle udesa podvrgnut alko testiranju i utvrđeno je da nije bio pod dejstvom alkohola

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ZAUVEK ĆEŠ OSTATI U MOM SRCU“ Oglasila se supruga nastradalog Mirka koji je poginuo u sudaru sa ocem košarkaša!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter