Izvor: Kurir.rs
24.10.2023 u 12:10
0

ŽENA KOLIMA OBORILA DETE NA PEŠAČKOM I POBEGLA: Devojčica se tresla i plakala, gde će joj duša?

Godišnje u Srbiji pogine više od 100 pešaka, a povređeno ih bude preko 2.000, pokazuju podaci Angencije za bezbednost saobraćaja, a koliko su pešaci nebezbedni čak i na pešaćkom prelazu pokazuju i objave očevidaca nesreća na društvenim mrežama.

SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA VOŽDOVCU: Oboren motociklista u Ulici Vojvode Stepe

Jedna žena udarila je starijeg gospodina automobilom i to na pešačkom prelazu, da bi potom pobegla, dok je druga udarila devojčicu (11) i nastavila da vozi kao da ništa nije desilo, dva su najskorija obaveštenja samo na storiju Instagram stranice „Serbialive Beograd“.

– Devojka je na pešačkom prelazu zgazila pešaka, starijeg gospodina, oborila ga na pod, pri čemu mu je povredila kuk. Kada je uspeo da ustane, gospođetina je samo upalila auto i zbrisala. Ni „Izvinite“, ni „Jeste li dobro“, ne daj bože da ga poveze negde – navodi se u poruci koja je objavljena na storiju Instagram stranice „Serbialive Beograd“.

Autor poruke naveo je da od prijave nema ništa, kao i da će proveriti okolne kamere.

– Treba da je bude sramota! Možda posle ovoga sledeći put pripazi – zaključuje se u objavi.

Potom se javio još jedan korisnik koje tvrdi da je jedna gospođa takođe na pešačkom prelazu udarila devojčicu.

– Žena je sa dva mala deteta u kolima na pešačkom prelazu na Vidikovcu udarila devojčicu od oko 11 godina. Devojčica je ustala i odmah se sklonila sa puta na trotoar, ljudi su prišli jer se tresla i plakala, a gospođa je nonšalantno nastavila da vozi kao da se ništa nije desilo – navodi se u objavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter