Izvor: BSC HAPPY/KURIR
06.01.2024 u 22:37
0

ZLOČIN NA BOŽIĆ ZAVIO KRUŠEVAC U CRNO: Kozar se zaljubio u Danijelu, pa ubio nju i njenu ćerku!

U vreme božićnih paznika u Kruševcu 2013. godine dogodio se užasan zločin kada su Danijela Milićević (42) i njena ćerka M.M. (6) ubijene ubijene u prizemlju zgrade u kojoj je Danijela živela sa decom. Za ovaj zločin bio je osumnjičen kozar iz Kruševca Radoslav Marinković (67), koji je u maju te godine izvršio samoubistvo.

Tela Danijele i njene devojčice zatekla je komšinica koja je pomislila da je neko bacao petarde, ali se ubrzo uverila da to nije slučaj. – Komšije su čule pucnje, ali nikome nije bilo jasno šta se zaista desilo. Jedna komšinica je sišla do njih i vedla kako leže. Jadna žena je odmah pozvala policiju i hitu pomoć, ali majki i ćerki, koje su tada još bile žive, nije bilo spasa – rekla je jedna komšinica posle zločina. Hitna pomoć je, po dolasku na lice mesta pokušavala da pomogne žrtvama, ali nisu nikakao uspeli da ih spasu jer je devojčica pogođena direktno u srce, a majka je imala prostrelnu ranu u stomaku.

JEZIVO VRŠNJAČKO NASILJE U BIJELOM POLJU: Krvnički prebijen četrnaestogodišnji dečak!

Osumnjičeni, koji je prema tadašnjim informacijama iz istrage gajio osećanja prema žrtvi, nakon krivičnog dela otišao je u obližnju kafanu i zamolio konobara za telefon. Pozvao je policiju. Pištolj je bacio u blizini. Oružje je pronašla policija i kasnije iste večeri saopštila da su žrtve podlegle povredama u kruševačkoj bolnici – prenli su tada mediji.

Privođenje pred tadašnjim istražnim sudijom Višeg suda u Kruševcu pratilo je veće obezbeđenje. Osumnjičeni je, između ostalog, priznao da je pucao. Naloženo je neuropsihijatrijsko veštačenje kako bi se utvrdilo da li je uzgajivač koza u trenutku izvršenja bio u stanju uračunljivosti. Suočavao se sa mogućnošću kazne od 35 do 40 godina zatvora. U maju te godine pronađen je mrtav u bolničkoj sobi pri KPZ u Beogradu. Smrt je, naime, nastupila vešanjem,a on je u Beogradu bio zbog psihijatrijskog veštačenja. Optužnica u tom trenutku nije bila podignuta. Radila su se i balistička veštačenja, kako bi se preciznije rekonstruisao sled događaja kobne večeri posle Božića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter