Izvor:
29.05.2019 u 04:56
0

Dnevni horoskop za sredu, 29. 5.2019.

Ovan

Imate višak samopouzdanja danas. Odlično se osećate. Ne zapostavljajte partnera zbog svojih obaveza.

Bik

Veoma je bitno da donesete odluku u vezi sa poslom. Napravite presek stanja i razmislite da li je dobro da napravite promene na poslu ili ne. Pitajte neku blisku osobu za savet.

Blizanci

Sve Vam ide kako treba u ljubavi, samo ne opterećujte partnera problemima koje imate na radnom mestu. Saradnici mogu biti od pomoći. Današnji aspekti podstiču Vašu kreativnost.

Rak

Previše posla Vas čini napetim. Napeti ste i mogući su problemi sa cirkulacijom. Šetajte više.

Lav

Popričajte sa partnerom o planovima koje imate za neki odmor ili bar za vikend. Slobodni, imate potrebu da budete sa nekim u vezi. Preko posla možete upoznati neku zabavnu osobu.

Devica

Strastveni ste. Provedite više vremena sa partnerom. Slobodni, nemojte uleteti u nešto nepromišljeno. Razmotrite predloge za promene na poslu.

Vaga

Svi žele da znaju kako Vam uspeva da veza sa partnerom bude idealna. Vi blistate od ljubavi. Moguća pomoć neke ženske osobe na poslu.

Škorpija

Danas ste posvećeni poslu. Nemojte samo raditi, nego se i zabavite. Mesec u polju posla Vam donosi dobre prilike za napredak.

Strelac

Imate dosta obaveza, pa nikako da izdvojite vreme za partnera. Popodne izađite negde sa partnerom. Moguća je avantura, flert i zabava. Opustite se.

Jarac

Prilično ste osetljivi i smeta Vam svaka kritika partnera, a danas ste veoma nervozni. Opterećeni ste problemima kod kuće, pa niste fokusirani na posao. Sve Vam ide malo sporije nego inače.

Vodolija

Komunikacija sa partnerom je dobra i osećate se voljeno i ispunjeno. Odličan je dan za ljubav. Danas je dan za nova poznanstva na nekom putovanju. Mesec u polju komunikacije daje neke nove priče koje imaju budućnost.

Ribe

Budite posvećeni partneru. Danas je dan za romantiku. Očekivan priliv novca donosi Mesec u polju posla i finansija. Bićete zadovoljni.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter