Izvor:
13.09.2017 u 13:15
0

HOROSKOP PA 13.SEPTEMBAR: Blizanci imaju problem sa stomakom, Rak u sukobu sa kolegama….

OVAN

Posao

Pokazujete dovoljno entuzijazma za ono čime se bavite. Ne odustajte od svojih ciljeva ovaj put. Budite dovoljno strpljivi.

Ljubav

Isuviše ste se posvetili onim temama koje vas se ne tiču. Partner deluje nezainteresovano za vaše probleme ovaj put.

Zdravlje

Oslobodite se stresa na vreme.

BIK

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom ne pokazujte svoj uspeh bilo kome već se suzdržite od komentara. Moguće da će neko biti malo neprijatnije raspoložen za vaše lične teme.

Ljubav

Posavetujte se sa nekim ko je dovoljno upoznat sa vašom ljubavnom melodramom, jer na nekim detaljima već odavno padate ispit. Potreban vam je savet.

Zdravlje

Uzmite dovoljno vitamina C.

BLIZANCI

Posao

Isuviše ste se loše osećali za ono što vam se spremalo kao izazov u prethodnom periodu pa se sugerišu određene promene, kako bi na vreme postigli svoj cilj.

Ljubav

Puni ste energije ali nemate to kome da pokažete. Budite spremni na malo veću samoću u toku dana. Ne očekujte dobru volju drugih ljudi i partnera.

Zdravlje

Problem sa stomakom može da uzme maha.

RAK

Posao

Potrajaće dovoljno dugo rasprava sa vašim kolegama oko novog projekta, pa se ne ustručavajte da pokažete i svoj stav za određene detalje iz vašeg poslovnog miljea.

Ljubav

Možete da budete u prijatnom okruženju i da vam se rodi nova ljubav. Budite dovoljno aktivni i pokušajte da izađete sa prijatnim društvom.

Zdravlje

Gorušica.

LAV

Posao

Možda još uvek niste spremni za novi početak koliko treba da završite ono što ste odavno već započeli. Ne vucite repove od ranije.

Ljubav

Ukoliko vam se dopada jedna Škorpija ne odustajte od nove ljubavne romance sve dok ne budete sigurni u ono što vam se dešava trenutno na polju emocija.

Zdravlje

Osećate se mnogo bolje.

DEVICA

Posao

Imate utisak da je mnogo toga prošlo i da nemate velikih briga osim da održite poziciju na kojoj ste trenutno.

Ljubav

Ukoliko vam se dopada jedan Bik imate više sreće nego obično. Ostanite u onom ambijentu u kojem se osećate mnogo bolje nego sa bivšim partnerom.

Zdravlje

Nemate pojačanu glavobolju.

VAGA

Posao

Okrećete kolo sreće, pa se može reći slobodno da su se neke stvari dosta iskristalisale, pa se nećete odreći onog dela, koji vam prija.

Ljubav

Niste od onih koji čekaji priliku na gotovo. Dovoljno ćete se angažovati na polju emocija ovaj put. Sledi vam dobar utisak kod osobe suprotnog pola.

Zdravlje

Vežbajte, intenzivnije.

ŠKORPIJA

Posao

Još uvek radite ono što poželite i nemate nameru da se skoncentrišete na neke druge partije, još uvek. Napravite dobru osnovu svog rada ili bar poradite na tome.

Ljubav

Možete da budete radikalno raspoloženi i to vam se ne savetuje. Povucite se bar na kratko i utišajte vatru u sebi, kako bi bili dovoljno skoncentrisani na detalje, koji vam promiču.

Zdravlje

Održavate dobar rezultat.

STRELAC

Posao

Ukoliko imate još po neki detalj da završite ne odustajte od zacrtanog cilja kome težite već neko vreme jer on može da vam se ispuni u skorije vreme.

Ljubav

Ostajete sami i zadovoljni onim što imate od partnera. Nećete se loše osećati ni ukoliko ste sami. Imate jednu prolaznu kategoriju na polju ljubavi pa istrajte u tome.

Zdravlje

Pojačan rad hormona vam može napraviti manji problem.

JARAC

Posao

Uspeh kroz polje karijere je nešto što vam se čini kao odlična solucija za poslovnu nadogradnju za duži period.

Ljubav

Radije ostajete sami i potpuno u svom ambijentu koji vam više imponuje nego inače.

Zdravlje

Pijte dovoljno kalcijuma.

VODOLIJA

Posao

Isuviše taktizirate sa svojim idejama ali ne možete da se otrgnete ideji da se loše postavite u onom segment u kome ste odlični do sada bili.

Ljubav

Niste usamljeni ali možete da napravite još poneki kompromis kada je u pitanju osoba na koju često mislite a da nije prisutna realno u vašem životu.

Zdravlje

Pojačana glavobolja.

RIBE

Posao

Pojačane transakcije sa inostranim klijentima vam mogu doneti solidne zarade. Ostanite dovoljno istrajni u svojim namerama.

Ljubav

Dovoljno ste bili strpljivi i naravno možete da očekujete osobu koja će moći da vam se emotivno otvori bez problema.

Zdravlje

Solidno.

izvor/luftika.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter