Izvor: Kurir
13.10.2023 u 08:09
0

MESEC JE UŠAO U VAGU! 3 HOROSKOPSKA ZNAKA NEKA SE SPREME ZA OVO!

Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja, nalazi se trenutno u Vagi gde snažno utiče na Vage, Blizance i Vodolije.

Vaga je znak vazdušnog elementa i vladar je Venera, planeta ljubavi, lepote i harmonije. Kada se Mesec nalazi u Vagi u natalnom horoskopu, to može uticati na emocionalni temperament i ponašanje osobe na nekoliko načina.

Evo nekoliko karakteristika Meseca u Vagi:

Emotivna ravnoteža

Osobe s Mesecom u Vagi teže emocionalnoj harmoniji i ravnoteži. Često su veoma svesne atmosfere i emocionalnih tenzija oko sebe i trude se da očuvaju mir i harmoniju u svojoj okolini.

Društvene veštine

Mesec u Vagi čini osobu društvenom i prijateljskom. Vole da provode vreme u društvu drugih ljudi i umeju da se prilagode različitim situacijama.

Ljubaznost i šarm

Ove osobe su često šarmantne i ljubazne. Imaju dar za komunikaciju i umeju da se izraze na način koji privlači ljude prema sebi.

Potreba za ljubavlju i odnosima

Osobe s Mesecom u Vagi često imaju izraženu potrebu za emocionalnim partnerstvima. Ljubav je izuzetno važna za njih, i trude se da održe harmonične odnose sa svojim partnerima.

Neko odlučivanje

Ponekad, Mesec u Vagi može dovesti do odlaganja odluka i tendencije da se izbegne konflikt. Osobe s ovim položajem često teže da udovolje drugima i da izbegnu konfrontacije.

Umesto svega toga, ovim osobama bi mogla biti od pomoći veština donošenja odluka i postavljanja ličnih granica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter