Izvor: Novosti.magazin
11.04.2024 u 08:21
0

NEOČEKIVANA ZARADA ZA OVAJ ZNAK: Ovnovi da obrate pažnju u saobraćaju

Mesec prelazi preko moćnog Jupitera, kao i Urana u Biku, planeta prosperiteta, putovanja, kontakata sa strancima, novih tehnologija, obrazujući harmonične aspekte (sekstile) sa spojem (konjukcijom) Marsa i Saturna u Ribama, što najviše odgovara predstavnicima ovih znakova.

Može da im donese neočekivanu zaradu, naplatu nekog starog duga, kontakt sa strancima bilo u sferi posla ili ljubavi. Mnoštvo planeta u Biku podstične želju za uživanjem u životnim zadovoljstvima, što se najviše odnosi na Bikove, Vage i Ribe.

Bikovima donosi sjajne, nove ideje, Vagama novac, ali i strastvene trenutke sa partnerom, a Ribama podršku Jarca i Škorpije. Pored Bika, naglašeni su i znak Ovna (Venera, Sunce, retrogradni Merkur) i Riba (Mars, Saturn, Neptun), što njihove predstavnike takođe čini aktivnijim i energičnijim.

Naravno, ne bi trebalo zaboraviti da retrogradni hod Merkura, planete komunikacija preko impulsivnog, nestrpljivog Ovna, upozorava na dodatni oprez u saobraćaju i sa dokumentima.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter