Izvor:
18.10.2019 u 22:04
0

ZODIJAK OTKRIVA: Da li ste među znakovima koji se najviše samozadovoljavaju?

Kada je reč o samozadovoljavanju, kad god vam telo kaže da vam je to potrebno u redu je priuštiti sebi uživanje. Ipak, treba imati granice.

O masturbaciji i potrebama horoskopskih znakova i zvezde imaju uticaj, tako bar tvrde astrolozi. Prema njihovom mišljenju postoje četiri znaka koja vole da zadovoljstvo stave na prvo mesto i masturbiraju kad god požele.

Koji su to znaci Zodijaka?

Bik

Kada su u pitanju luksuz i briga o sebi, Bikovi najbolje znaju da se sami zadovolje. Budući da vole da se zabave, nemaju problema da se prepuštaju solo uživanju. To žele da urade na više načina i isprobavaju različite varijacije u zavisnosti od raspoloženja. Ovom znaku su važni rituali u kojima se oseća dobro, bilo da je u pitanju kupka u kadi punoj mirisne soli ili nošenje posebnog rublja zbog kog će se osećati super seksi.

Blizanci

Blizanci su poznati po dvoličnosti, ali zapravo su samo prilagođeni svakoj situaciji. Kao rezultat, oni nemaju problema da osluškuju potrebe tela. Ako ih nešto natera da masturbiraju, odmah preuzimaju akciju. Može ih uzbuditi sve, od gledanja vrućih scena seksa do slučajnog primećivanja njihove omiljene seks-igračke kako viri iz fioke.

Ovan

Ovnovi su vrlo nezavisni i znaju kako to učiniti. Njih ništa ne može sprečiti da dobiju ono što žele. Isto se odnosi i na seksualne želje. Veoma su ponosni jer znaju šta deluje na njihovo telo a šta ne, i kao rezultat, seks sa partnerom može da bude vrlo uzbudljiv.

Vaga

Cilj Vage u životu je da se oseća dobro, tako da nema sumnje kada treba da masturbira. Ovaj znak uvek misli na nove seksualne igračke koje bi voleo da doda svojoj kolekciji, ali nikada ne zaboravlja da su ruke u stvari najvažniji saveznik u samozadovoljavanju. Vage tačno znaju kako da se dodiruju kako bi se postigle različite vrste orgazma.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter