Izvor: Tanjug
20.07.2021 u 08:27
0

DOBRE VESTI ZA SRPSKE TURISTE! Od četvrtka bez testa i karantina na Kipar!

– SRBIJA će od četvrtka biti stavljena na zelenu listu zemalja čiji državljani će moći da uđu na Kipar bez ograničenja.

PROČITAJTE JOŠ

SKANDALOZNO! Fudbaler premijer lige uhapšen zbog optužbe o pedofiliji!

IZBODEN MALOLETNIK: Prebačen na Institut za majku i dete!

TEŽAK UDES: Tri osobe poginule!

POMOR RIBE U KOLUBARI: Izvađeno više od pola tone uginule ribe

 Kako je saopštilo ministarstvo zdravlja Kipra, uz Srbiju, sa narandžaste na zelenu listu danas su premeštene i Severna Makedonija i Kanada, a putnicima koji dolaze iz ovih zemalja ne treba za ulazak na Kipar ni PCR test ni karantin, objavio je Sajprus mejl.

Ova odluka stupa na snagu u četvrtak.

Shodno epidemiološkoj situaciji, sa zelene liste na narandžastu su stavljene Lihtenštajn, Danska i Francuska, dok je Malta iz zelene, a Holandija iz naradžaste prebačena u crvenu kategoriju.

Putnici koji dolaze iz zemalja sa narandžaste liste mogu ući sa negativnim PCR testom ne starijim od 72 sata, a oni sa crvene liste uz ovaj test moraju da se testiraju i pri dolasku na Kipar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter