Izvor: Telegraf
08.03.2022 u 22:12
0

„God of War“ dobija TV adaptaciju?

Publikacija navodi da su Mark Fergus i Hok Ostbi, najpoznatiji po svom radu na seriji “The Expanse” i filmu “Children of Men”, uključeni u projekat.

Amazon Studios i Sony su u pregovorima o produkciji televizijske adaptacije veoma popularne “God of War” video igre, prema Deadline-u.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Publikacija navodi da su Mark Fergus i Hok Ostbi, najpoznatiji po svom radu na seriji “The Expanse” i filmu “Children of Men”, uključeni u projekat.

Osim ovih detalja, Deadline nije imao mnogo drugih informacija koje bi podelio o projektu, a Sony i Amazon su odbili da komentarišu ove izveštaje.

“God of War” je jedna od Sony-jevih najdugovečnijih franšiza, koja obuhvata sedam glavnih igara tokom četiri generacija konzola.

Najnoviji unos u seriji bio je “God of War” iz 2018. godine, koji je u biti bio “soft reboot” franšize, upoznajući igrače sa Atrejem, sinom protagoniste Kratosa i panteonom nordijskih bogova.

Te godine, “God of War” bio je jedna od najbolje ocenjenih igara, pa je tako i uzeo titulu “Igra godine” na The Game Awards ceremoniji.

Nastavak ove igre je trenutno u razvoju i očekuje se da će izaći ove godine.

Ako je izveštaj tačan, to bi bila četvrta igra koja će dobiti filmsku i/ili televizijsku adaptaciju u sklopu nedavno osnovane Sony-jeve jedinice PlayStation Productions.

Ova divizija trenutno ima tri projekta koja su zvanično u toku. Najznačajniji među njima je verovatno HBO projekat o televizijskoj seriji zasnovanu na “The Last of Us” igrama.

Takođe radi na filmu “Ghost of Tsushima” i “Twisted Metal” seriji koja će se emitovati na Peacock striming servisu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter