Izvor: BSC HAPPY/BLIC
24.07.2023 u 12:37
0

NEMA VIŠE PTIČICE! Pogledajte novi logo Tvitera!

llon Mask je otkrio novi logo za Tviter, odabravši slovo "X" urađeno u "minimalističkom art deko stilu“ kao deo rebrendiranja platforme.

Vlasnik Tvitera je naznačio da će dizajn biti izmenjen, tvitujući da će se „verovatno kasnije promeniti, sigurno će biti dorađen“.

Izvršna direktorka Tvitera, Linda Jakarino, potvrdila je izbor u ponedeljak tako što je tvitovala dizajn i napisala: „X je ovde! Uradimo to.“

Mask je tražio od svojih 149 miliona pratilaca dizajnerske ideje i čini se da je odabrao logo koji je u nedelju prikazao preko videa. Logo „X“ dugo je bio Maskova opsesija i njegovo je ime za „aplikaciju za sve“ koju je obećao da će lansirati u nekom trenutku – a veruje se da će za to iskoristiti platformu Tvitera.

Neposredno pre kupovine Tvitera u oktobru, Mask je opisao platformu društvenih medija kao „akcelerator za kreiranje X, aplikacije za sve“. Zvanična stranica Tvitera na ovoj platformi je promenjena na „X“, ali stranica x.com nije aktivna.

Inače, logo X se već vidi kod nekih korisnika kada otvore stranicu ili aplikaciju Tvitera, dok se nekim a i dalje vidi stara plava ptičica.

– Uskoro ćemo se oprostiti od brenda Tviter i postepeno, od svih ptica – saopštio je Mask juče na toj društvenoj mreži.

On je tom prilikom rekao da želi da promeni logo Tvitera i pitao milione svojih pratilica da li bi im se svidela promena boje pozadine sajta iz plave u crnu.

„X je budućnost neograničenih interakcija… Globalno tržište za ideje, robu, usluge i mogućnosti „, objavila je juče Linda Jakarino na Tviteru. Originalni logo Tvitera, plava ptica, je dizajniran 2012. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter