Izvor: BSC Happy
10.02.2023 u 17:49
0

AMSTERDAM-„VALHALA ZA MARIHUANU I PROSTITUCIJU“ NESTAJE! Strogi zakoni stupaju na snagu – nema više kanabisa, bluda i razvrata!

Pušenje kanabisa u tom području uskoro odlazi u zaborav!

Zvaničnici u holandskoj prestonici Amsterdamu predstavili su nove stroge propise u nastojanju da poboljšaju uslove stanovanja u gradskoj četvrti Crvenih fenjera.

Zakoni imaju za cilj da smanje buku i nerede koje izazivaju turisti.

LEPA VEST! Raste broj nosoroga i drugih divljih životinja u Ugandi nakon uvođenja oštrijih kazni za krivolov

Prema novim pravilima, koja bi trebalo da stupe na snagu sredinom maja, pušenje kanabisa biće potpuno zabranjeno na javnim mestima u okrugu između 16 i 1 ujutru, od četvrtka do nedelje.

Međutim, gradski zvaničnici kažu da bi ta mera kasnije mogla da bude proširena i na zabranu pušenja marihuane i van kafića.

Radnje će morati da ograniče radno vreme baš kao i seksualni radnici, najkasnije do 3 sata ujutro.

Restorani i barovi zatvaraće se do 2 sata ujutru, petkom i subotom. Pored toga, turisti neće moći da uđu u staru gradsku četvrt posle 1 sat po ponoći, saopštilo je gradsko veće.

Kafići i prodavnice pića u okrugu, kojima je trenutno zabranjeno da prodaju alkohol od četvrtka do nedelje posle 16 časova, moraće za to vreme u potpunosti da uklone sav alkohol iz svojih izloga.

U saopštenju za javnost portparol gradskog veća je naveo da će novi zakoni omogućiti meštanima više mirnih i spokojnih noći.

Meštani tvrde da je buka koju stvaraju pijani i drogirani turisti nesnosna.

Nakon ove objave, lokalni lider demohrišćana Diederik Boomsma rekao je holandskim medijima da je presrećan zbog novog zakona, insistirajući da Amsterdam treba „konačno da se oslobodi svog imidža Valhale za plaćeni seks i drogu“.

DIZNI POVUKAO „PROBLEMATIČNU“ EPIZODU „SIMPSONOVIH“: Ova scena je podigla međunarodnu prašinu!

-Ne možete mirno da šetate centrom, a da ne udahnete smrad isparenja kanabisa, dok se turisti-zombiji, staklenih očiju, teturaju okolo. To mora da prestane- rekao je on.

Amsterdam je poznat širom sveta po kafeima sa kanabisom i kvartu Crvenih fenjera, koji svake godine privlače milione turista.

Međutim, lokalno stanovništvo se dugo žalilo da ova mesta privlače ulične dilere i da neumerena upotreba droge i alkohola povećava stopu kriminala.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter