Izvor: TELEGRAF.RS
10.08.2023 u 17:54
0

ČUDNO OTKRIĆE NA FLORIDI ZBUNILO POLICIJU: Tragali za nestalom osobom, pa pronašli 32 AUTOMOBILA na dnu jezera

Automobile koje su izvadili datiraju otprilike iz 90-ih i svi su povezani sa ukradenim vozilima

Tim koji se bavi starim nerešenim slučajevima nestalih osoba sasvim slučajno naleteo je na više od trideset vozila na dnu jezera na jugu Floride.

Ronioci koji rade za privatnu kompaniju istraživnje slučaja nestale osobe, rekli su da su pronašli 32 automobila dok su istraživali jezero smešteno u industrijskom parku zapadno od Majamija. Obavestili su policiju, koja je u utorak ujutro počela da izvlači vozila iz jezera.

Automobili koje su uklonili u utorak datiraju otprilike iz 90-ih i svi su povezani sa ukradenim vozilima. Očekuju da će mnogi pomoći u zatvaranju decenijskih slučajeva ukradenih automobila, ali nisu isključili mogućnost pronalaženja novih dokaza povezanih sa hladnim slučajevima ubistava. Bez mogućnosti da potvrdi koliko je automobila zatrpano na dnu jezera, policiji će verovatno trebati još nekoliko dana da završi vađenje.

Predstavnik policije Majamija Dejda Alvaro Zabaleta rekao je da je potvrđeno da je prvi automobil izvučen iz jezera ukraden. Konačan broj automobila u jezeru još nije potvrđen zbog slabe vidljivosti, ali komandir Doralske policije Ališa Nil rekla je da je oko 30.

REŠENA DREVNA ZAGONETKA: Otkriveno od čega su umirala deca u Sremskoj Mitrovici

Njujork tajms je izvestio da su neki automobili u jezeru mogli da datiraju iz perioda međunarodne svađe 70-ih i 80-ih između kolumbijskih narko-kartela i vlade Sjedinjenih Država.

Zabaleta je rekao da tim policije koji istražuje slučajeve ubistava ranije nije vodio do ovog jezera, ali da to ne isključuju kao mogućnost.

Na osnovu prvog vozila koje je povučeno, očekivao je da su ukradeni i odbačeni nakon vožnje. Ali oni će nastaviti da ispituju pronađene automobile u potrazi za dokazima povezanim sa nerešenim slučajevima

– Nećemo odbaciti mogućnost neke vrste prevare koja takođe može da se desi i neke druge vrste prljave igre kao što je ubistvo – rekao je Zabaleta, napominjući da su na licu mesta detektivi koji istražuju ubistvo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter