Izvor: B92
28.03.2024 u 08:45
0

MASK POSTAVIO STANDARAD: Svi Cybertruck kupci moraju da dobiju i ovo

Šef Tesle Ilon Mask poslao je dopis osoblju ove kompanije, u kom poručuje da instaliraju i aktiviraju softver Full Self-Driving (FSD) za svakoga ko kupi novi Cybertruck.

U dopisu stoji da zaposleni „moraju da pruže severnoameričkim kupcima kratku probnu vožnju“ nakon što aktiviraju besplatnu probnu verziju FSD-a. Dodao je da zna kako će ovo usporiti čitav proces kupovine, ali da svejedno mora da se ispuni.

Takođe, Mask zahteva od osoblja da daju demonstracije kupcima koji dobijaju vozila nazad iz servisa, preneo je Business Insider.

PENZIONERKE MASOVNO ODLAZE U GAMBIJU I MLAĐIM MOMCIMA DEBELO PLAĆAJU INTIMNE ODNOSE: Bitno je da ispune samo 1 uslov

 

„Skoro niko zapravo ne shvata koliko dobro FSD zapravo funkcioniše“, napisao je Mask u dopisu.

Pokušaji da se direktnije plasira Teslinu autonomna tehnologija dolazi usred pojačanog nadzora nad bezbednosnim praksama proizvođača automobila.

Tesla, inače, u svojim vozilima primenjuje dve vrste tehnologija: Autopilot i FSD.

Autopilot je u suštini napredni tempomat, sa praćenjem kolovozne trake i prilagodljivom brzinom kako bi se automobil pravilno kretao na putu.

U međuvremenu, FSD košta do 199 dolara mesečno i dizajniran je da prati unapred mapiranu putanju, zaustavlja se na semaforima, poštuje znakove za zaustavljanje i drugo.

u oba slučaja, Tesla naglašava kako se od vozača i dalje očekuje da budu spremni da preuzmu volan u bilo kom trenutku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter