Izvor: kurir.rs
22.12.2023 u 13:34
0

PITONU ZUBIMA ODGRIZAO GLAVU: „Grizao sam dok nije popustio (VIDEO)

Motociklista Bolulijo Alerija (48) je preživeo zastrašujući napad ogromnog pitona tako što mu je zubima odgrizao glavu!

Alerija se vozio na motociklu u provinciji Bohol na Filipinima kad je ogromna zmija iskočila iz trave i preprečila mu put. Motociklista je stao da zmija prođe, međutim, piton mu je iznenada zario zube u ruku nakon čega mu se omotao oko struka pokušavajući da ga stegne.

– Ugrizao me za ruku nakon čega sam pustio motor. Onda se omotao oko mog struka. Dogodilo se tako brzo. Mislio sam da ću da umrem. Shvatio sam da mi je jedina šansa da ga ugrizem za vrat da se malo olabavi. Grizao sam ga dok mu se koža nije ogulila. Onda sam zagrizao meso. Tek tada je popustio – rekao je Alerija lokalnim medijima iz bolničke postelje.

ŠOK OPTUŽBE AMERA: „Putinov najbliži saradnik naredio ubistvo Prigožina“

Motociklista je izgubio mnogo krvi, međutim, nekako je uspeo da se domogne najbliže kuće i da pozove doktore. Zmijini očnjaci probili su mu zglob, ali srećom nisu probili važne arterije.

– Već sam osećao vrtoglavicu jer sam izgubio mnogo krvi – rekao je Alerija.

Lokalni mediji navode da su seljani ispekli i pojeli ostatke zmije.

Mrežasti piton živi širom jugoistočne Azije u šumama, močvarama, kanalima, ali zalaze čak i u gradove zbog čega dolaze u sukobe s ljudima. Pitoni će se obično baciti na svoj plen da ga ugrizu pre nego što pojačaju pritisak da ga zgnječe i stegnu.

Mrežasti puton je jedna od najvećih zmija na svetu i može da jede mačke, pse, ptice, pacove, druge zmije, ali i ljude. Tako je piton od šest i po metara prošle godine pojeo ženu (54) u obližnjoj Indoneziji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter