Izvor: BSC HAPPY
22.02.2023 u 09:50
1

REŠENA MISTERIJA KUGLE SA JAPANSKE PLAŽE: „Pokušao sam da je pomerim, ali…“ (FOTO/VIDEO)

Policiju i stanovnike japanskog priobalnog grada iznenadila je pojava velike metalne kugle koja se nasukala na lokalnoj plaži.

Metalna kugla obima metar i po, bila je predmet je brojnih spekulacija otkad  je uočena na plaži Enšu u u japanskom gradu Hamamacu.  Mnogi su se na početku plašili da se možda ne  radi o mini, ali je rendgenom ustanovljeno da joj je unutrašnjost prazna.

Kugla je narančasto smeđe boje i čini se da na nekim delovima ima crne mrlje koje su verovtno nastale zbog rđe. Policija je ogradila deo plaže gde se kugla nasukala kako bi se ispitao ceo slučaj.

Gardijan je pisao da je jedan stanovnik Hamamacua koji je svakodnevno trčao po plaži rekao da ne razume zašto je kugla odjednom postala fenomen o kojem se toliko priča:

MISTERIOZNA METALNA KUGLA PREČNIKA 1,5 METARA ISPLIVALA NA OBALU JAPANA: Policija izdala uzbunu, plaža zatvorena! VIDEO

-Tu je već mesec dana. Pokušao sam da je pomerim, ali mi to nije pošlo za rukom-kazao je on.

Na društvenim mrežama mogu da se vide razni komentari o ovoj pojavi. Neki su pisali da je Dragon Ball, dok su drugi smatrali da se možda radi o NLO-u koji je pao s neba. Osim toga, nagađalo se i da bi se moglo raditi o kineskom špijunskom balonu poput onih iznad SAD-a.

Međutim, na kugli se jasno mogu videti dve ručke koje služe za kačenje i vezivanje. To je ukazivalo, što je kasnije i službeno potvrđeno, da se zapravo radi o najobičnijoj bovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “REŠENA MISTERIJA KUGLE SA JAPANSKE PLAŽE: „Pokušao sam da je pomerim, ali…“ (FOTO/VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter