Izvor: BSC HAPPY
22.02.2023 u 10:10
0

SVE VEĆA TENZIJA IZMEĐU VAGNEROVACA I RUSKIH SNAGA? Prigožin optužio vojni vrh za veleizdaju!

Osnivač ruske paravojne grupe „Vagner“ Jevgenije Prigožin, optužio je u utorak ruski vojni vrh za „izdaju“ domovine, zbog toga što nije osigurao oružje njegovim plaćenicima koji su na prvoj liniji fronta u Ukrajini.

Ova izjava Prigožina svedoči o povećanoj napetosti između vagnerovaca i ruskih snaga.

NOVI PUTINOV ANTIZAPADNI POTEZ: Ukinut važan dokument o suverenitetu ove zemlje

Tenzije su izraženije u poslednjih nedelju dana dok ruske snage pokušavaju da zauzmu Bahmut gde vagnerovci tvrde da napreduju.

-Načelnik glavnog štaba i ministar obrane nepromišljeno izdaju zapovedi u kojima traže ne samo da se grupi „Vagner“ ne šalje municija, nego i da im se ne pomaže u vazdušnom prevozu -ljutito je rekao Prigožin na audio snimku koju je na Telegramu objavila njegova služba za odnose s javnošću.

ŠTA SE DESILO SA „VAGNEROVCIMA“? Šef milicije Luganska sluti da su POBIJENI!

-To nije ništa drugo sem pokušaja da se uništi „Vagner“. To  može da se uporedi sa izdajom države jer se „Vagner“ bori za Bahmut, gubeći stotine boraca svakodnevno-dodao je.

Rusko ministarstvo obrane odgovorilo je sinoć saopštenjem u kojem se navode opširni podaci o municiji koju je poslalo „dobrovoljcima jurišnih eskadrona“, kako vojska zove Vagnerove ljude.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter