Izvor: Tanjug
05.01.2021 u 15:49
0

Tri Kralja zbog pandemije na proslavu došla balonom

Ovogodišnja proslava katoličkog praznika Tri kralja, koja se u Španiji svake godine tradicionalno održava uoči Bogojavljenske noći, otkazana je zbog pandemije korona virusa, a čelnici Sevilje došli su na ideju da organizuju dolazak Gašpara, Melkiora i Baltazara balonom kako bi se izbegle gužve. 

Tri Kralja preletela su Sevilju u balonu iz kojeg su mahali deci u njihovim domovima. Oni su rekli da se nadaju da će sledeće godine biti održana parada koja se inače ovim povodom održava.

Bio je ovo neverovatan let, došli smo sa puno entuzijazma da podelimo poklone, rekao je Gašpar za Rojters.

SVE O KORONI

JEZIVO! Zaklana žena kod Požarevca!

KORON LAVIRINT U SRBIJI: Borba se nastavlja!

POČELA VAKCINACIJA U VOJNOJ BOLNICI NA KARABURMI: KOMANDANT IVO U PRVIM REDOVIMA (FOTO)

TUGA! PREMINUO MLAD ANESTEZIOLOG: Lep, nasmejan, dobar čovek… nije pobedio

POBEDNIK! Milorad Dodik izašao iz bolnice, obratio se narodu (VIDEO)

U KLINIČKOM CENTRU VOJVODINE I DALJE TEŠKA SLIKA: Veliki broj kovid pacijenata u KCV se BORI ZA ŽIVOT na respiratorima

Sva trojica pozvali su građane da poštuju mere u cilju zaštite od korona virusa.

-Morate da se pridržavate pravila jer ćemo uskoro moći da skinemo maske i da se poljubimo i zagrlimo i da širimo ljubav Seviljom. Pripremite se, 2021. godina je godina u kojoj će se okončati pandemija i u kojoj ćemo uživati u životu- poručio je Melkior.

PROČITAJTE JOŠ

OTAC TROVAČ! Pokušao da ubije bivšu ženu i ćerku krofnama!

Miloš Teodosić MVP Evrokupa!

KAKVA TERETANA, SVI NA KLIZANJE Svi benefiti zabavne zimske aktivnosti

BELI SPORT ZAVIJEN U CRNO: Novakov trener tuguje!

Gašpar, Melkior i Baltazar se slave širom Španije, a smatra se da su oni bili prvi koji su posetili Hrista kao dete sa zlatom, tamjanom i smirnom.

Deca na Bogojavljanje dobijaju poklone od svojih roditelja koji im govore da su to darovi od Tri Kralja, a ne od Deda Mraza, koji je kasnije takođe postao popularan u Španiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter