Izvor: BSC
24.12.2023 u 11:09
0

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA JE PROGLEDALA: Evo šta nas ČEKA U BUDUĆNOSTI, stručnjaci ukazuju na VAŽNU STVAR (VIDEO)

Petar Vasić, jedan od internet stručnjaka, intezivno se bavi pitanjem veštačke inteligencije za koju tvrdi da vremenom prelazi na novi, viši nivo.

– Veštačka inteligencija je progledala. Ona može da analizira slike, u smislu ja mogu da slikam, neki problem u kući, na primer slavinu i da kažem slavian mi ne radi. Ona može da analizira i da zna šta ne radi i u tom trenutku samo kaže, hoćeš da pozovem Miću, on je slobodan u devet da dođe da popravi – rekao je on.

Podsećamo Vasić je po profesiji diplomirani komunikolog. Ima višegodišnje iskustvo u internet marketingu, a čuven je po svom stavu da oni koji beže od interneta i novih tehnologija uskoro će biti tretirani kao ljudi bez ruku i nogu.

@petarvasicChat GPT je progledao 🤖👀♬ original sound – Petar Vasić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter