16°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

POSLASTICA NA SVADBI Nije bilo druge, posle prsta u šatoru dobila sam i batinu

Zovem se Tijana. Imam 18 godina, visoka sam (ili niska) 162 santimetara, imam dugu crnu kosu, lepu facu, male grudi i guzu koja je moj glavni adut. Ovo što ću vam pričati se desilo pre oko godinu i po dana na svadbi kolege mog ćaleta.

Sećam se tog dana. Išli smo na svadbu u selo blizu Beograda. Svadba pod šatorom, ali sam morala da se spremim, da vidim one seljančure kako će da zinu. Obukla sam ekstra kratku belu haljinicu, bele tangice ispod, pamučne i štikle sa platformom. Potpuno sam seksi izgledala.

Stigli smo na svadbu. Klasična seljanija. Ogroman šator, pod njim 500 ljudi, drvene klupe i stolovi. Smestili su nas pri kraju šatora. Moji su bili sa moje leve strane dok mi je sa desne strane sedeo ćaletov kolega Goran. Goran ima oko 35 godina, ali je i dalje lepo građen. Uhh… kako mi je bilo dosadno. U blizni nikog zanimljivog za priču. Sve matorci oko mene. Sa Goranom sam progovorila 2,3 reči i to je bilo tu. Svi su pili, muzika preglasna, a ja nemam ni dometa na mobilnom. 

"I DALJE ĆEMO SARAĐIVATI" Angela Merkel čestitala Ani Brnabić reizbor

Iznenada sam osetila nečiju ruku na guzi. Pogledala sam Gorana i videla kako se smeši. Osmehnula sam se i ja njemu jer nisam znala kako drugačije da reagujem. Vratio je svoju ruku na moju guzu, a ja sam odlučila da se pravim luda kao da se ništa ne dešava. Stiskao mi je tako guzu, mazio je pa opet stiskao, sve vreme trudeći se da to bude neprimetno dok priča sa ljudima oko sebe. Uhh... kako mi je sve ovo prijalo i palilo me.

Rešila sam da mu pomognem, tako da sam samo pomerila guzu unazad, da visi sa klupe. Samo sam čula kako se nasmejao, dok je njegova ruka ispitivala novo otkrivenu teritoriju. Lagano je pomerio suknjicu malo ka gore. Sada ništa nije delilo moju guzu od njegove ruke, osim tangice. Xix, na svu sreću iza nas je bila samo cirada. Nežno je provlačio prste između mojih guzova, i iznenada mi je samo pomerio tangice u stranu i ceo prst gurnuo u moj čmarić.

Trgnula sam se. Ovo je prvi put bilo da mi je neko stavio bilo šta u guzu, ni svom dečku nikada to nisam dozvoljavala. Goran je gurao svoj srednji prst do kraja, vadio ga i onda opet polako vraćao. Uhh, imala sam osećaj da mi nikad ništa u životu nije ovoliko prijalo. Ceo moj svet se sveo na moju guzu i njegov prst koji ulazi i izlazi iz nje. 

RUSI VAKCINI PROTIV KOVIDA NE VERUJU: Tek svaki treći bi pristao da je primi!

Uhh... trajalo je ovo nekih 15 minuta, dok nisam osetila kako se njegov prst povlači iz guze i kako pokušava da mi gurne dva prsta sada. Ušli su u mene! Oba do kraja i ovo lagano tucanje moje guze se nastavilo i trajalo je opet nekih 20 minuta, možda i više. Noge su mi se tresle, nisam mogla da govorim. Goran je onda izvadio prste iz mene, spustio mi suknjicu i uzeo telefon u ruku. Otkucao je „Izađi iz šatora, kreni niz ulicu. Ja ću krenuti za 15 minuta i pokupiti te kolima. Tačno to sam i uradila, rekla mami da idem da potražim drugaricu neku i otišla. Išla sam ulicom, udaljavajući se od svadbe, osećajući samo kako su mi i butine mokre od sokova iz moje pice. Ubrzo sam videla Gorana kako staje kolima pored mene. Ušla sam u kola bez reči. On ga je samo izvadio i rekao:

- Puši ga fuksice. 

Strpala sam ga u usta dok je on nastavio da vozo. Nije mi trebao ni minut pre nego što je krenuo da mi svršava u usta. Sve sam progutala. Goran ga je vratio u gaće i skrenuo u neku šumicu. Zaustavio je kola, izašao iz njih, izveo i mene i položio me uz gepek, naguženu. Osećala sam kako mi podiže suknjicu, spušta gaćice i njegov vreo kurac koji se probije između mojih guzova i pritiska mi čmar. Mmm, zastenjala sam i odjednom mi ga je svom silinom zabio. Jauknula sam koliko me je zabolelo. Osećala sam njegova jaja kako me lagano udaraju po pici. Tucao me je nekoliko minuta sporo i dugim ubodima, a onda je počeo kao životinja da se nabija u mene. Noge su mi drhtale, a ja sam samo stenjala. Osećala sam da mi guza gori. Uhh... Bol je popuštao, a zamenjivalo ga je čisto zadovoljstvo. Goran je upitao:

- Gde je moj kurac?

Nisam mogla da odgovorim koliko sam stenjala. Jako me je pljusnuo po guzi i ponovio pitanje. 

- U mojoj... g... guuzii!

- Jeste kurvo - reče i opali mi šamar po guzi.- A šta radi tamo?

- Jebe me... jebe mooju guzu...

U tom trenutku je krenuo još jače da se nabija. Osetila sam kako počinje da pulsira i onda vrelinu koja ispunjava moju unutrašnjost. Svršio je. Izvadio ga je iz mene, uzeo vlažne maramice i obrisao ga je.

- Ajde kurvice, puši ga! Nije ovo gotovo!

"PLATE U PROSVETI NASTAVLJAJU DA RASTU" Brnabić: U 2021. sprovođenje zakona o platnim razredima

Klekla sam, uzela ga u usta i počela da ga sisam, ljubim, ližem jezikom. Lizala sam mu i jaja i osećala sam kako se ponovo diže. Goran mi je rekao da ustanem, skinuo je moju haljinicu i brus i tangice, ostavljajući me samo u štiklama. Odveo me je do haube i stavio na nju. Digao je moje noge na njegova ramena. Ponovo sam osetila kako njegov kurac traži put do mog čmara.

- Nemoj Gorane opet u guuzu, stavi mi ga u picu.

- A ne kurvice. Danas samo u čmar dobijaš.

Uhvatio me je za kukove i nabio ga ponovo do kraja u moju guzu. Krenuo je nemilosrdno da me jebe. Vrištala sam, dok mi je on nabijao na svoju kurčinu. Vreme nije postojalo. Samo sam ponovo osetila mlaz sperme u sebi i Gorana koja ga cedi u mene. Posle ovoga smo se obukli i vratili na svadbu. Ovo je bilo moje prvo analno iskustvo, ali ne i poslednje...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti