Izvor: BSC Happy
07.09.2023 u 18:58
21

NA ZAHTEV PUBLIKE PONOVO OD POČETKA : Spektakularna serija „ŽENSKAROŠ“ u novom terminu radnim danima od 23 časa samo na Happy TV!

Zbog prevelikog intersovanja publike i zhateva novih gledalaca i novog termina HAPPY TV je odlučila da u novom terminu seriju emituje od početka. Sinoć je emitovana deseta epizoda. Serija koja ruši sve rekorde gledanosti. HAPPYTV se nada da će stari gledaoci pokazati razumevanje i ostati uz nas. Ženskaroš samo na HAPPY TV u novom terminu radnim danima od 23h

Ne propustite novu epizodu najgledanije serije „Ženskaroš“ od večeras na Happy televiziji u novom terminu – radnim danima od 23 časa.

Ova ljubavna priča osvojila je svet. Porodična drama koja priča o dve sestre, Sejran i Suni, čiji se putevi ukrštaju sa zlatnim dečakom Feritom, svojom dinamičnom radnjom i zanimljivim dijalozima publiku drži prikovanom za male ekrane.

MAESTRALNI PRODUCENT I SCENARISTA „SRCA MAFIJE“ POZNAT I POŠTOVAN ŠIROM TURSKE: Ovo niste znali o čuvenom – Raci Sasmazu!

Serija „Ženskaroš“ je drugi projekat u kojem Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir rade zajedno.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

21 thoughts on “NA ZAHTEV PUBLIKE PONOVO OD POČETKA : Spektakularna serija „ŽENSKAROŠ“ u novom terminu radnim danima od 23 časa samo na Happy TV!”

    • Apsolutno se slazem. Onaj narodnjacki sljam emitujete u udarnom terminu, a predivnu ljubavnu pricu kao sto je serija “ ZENSKAROS“ ostavili ste da cekamo 23h. Mi mladji koji gledamo seriju idemo ne posao ujutro pa treba ranije i da legnemo, a penzioneri koji slusaju te narodnjake mogu da spavaju sutra do deset, pa im narodnjake stavite u 23h. HVALA NA RAZUMEVANJU

      21
      0
      Odgovori
  1. Ne pada nam na pamet da cekamo 11 sati da bi gledali pola sata serije, a pre toga nam prikazujete onaj uzas od narodnjaka. Stvarno ne znam ko gleda taj neukus, pevaljke, svi kao da su pokupljeni ispod mosta. Nema goreg programa od vaseg muzičkog specijala.

    22
    0
    Odgovori
  2. Zašto ste promenili termin ove serije- dosta više kafane na tv- vratite termin posle Aktuelnosti ako mislite da vas i dalje gledamo.. Vratite termin od 21 i 30 da može i ostali svet da vas gleda- onaj koji gleda tv serije- pa mladi – oni koji mogu od 23 h da gledaju tv- ne gčledaju serije – kakv vam je ovo rezon ?

    23
    0
    Odgovori
  3. Zasto opet menjate termin,zar mislite da ce iko cekati seriju u 23 a pre toga gledati provodadzije po stoti put i aktuelnosti,dvake veceri isto,neodgovorno i neozbiljno ponasanje Vase televizije

    19
    1
    Odgovori
    • Zasto nedeljom ne ide repriza svih serija „ZENSKAROSA“ koje su bile preko nedelje. Licno htela bih da pratim ovo sto ide svaki dan ispocetka u 12:50, ali ne mogu zbog posla. Mnogo ih je koji misle kao i ja. Ustali bi nedeljom i 05:00 samo da mogu da odlgledam sve sto je bilo preko nedelje u kontinuitetu. Molimo Vas da nam izadjete u susret. Subotom cesto dezuramo pa ni to nije opcija. Reprizirajete nam u nedelju, molim Vas

      9
      0
      Odgovori
  4. Mislim da vas sada koji su vam verovali napustaju
    Ako emitujete seriju koju prema vasem priznanju gleda milionski auditorij,onda to radite profesionalno a ne ovako amaterski.
    Vec treci put menjate termin i sad jos ono najgore sto jos nijedna tv kuca nikada uradila nije,vracate seriju ponovo od 10 epizode..
    Kakav zahtev gledalaca,koji pametnjakovic u vasoj kuci je to ixmislio.
    Sada ce mnogi da vas napuste zbog omalovazavanja.
    Sramota,brisem vas kanal s daljinskog
    Najgoriste

    11
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter