Izvor: HAPPY BSC
06.11.2021 u 09:31
0

BEZBOLNO I JEDNOSTAVNO: Skinite veštačke NOKTE kod KUĆE (VIDEO)

Uspećete i sami 

PROČITAJTE JOŠ:DANAS BI JOJ BIO ROĐENDAN! Sin Marine Tucaković podelio njenu fotografiju, za koju ga vežu posebna sećanja!

Većina žena se odlučuje na nadogradnju, ili izlivanje noktiju.

Takođe, mnoge žele da imaju duže nokte od svojih prirodnih, a neke jednostavno žele da svoje ojačaju.

Dame koje često idu na tretmane znaju da na svake 3-4 nedelje bi trebalo da posećuju salon.

Čak i ako ne želite više da se bavite noktima, hteli ili ne morate da odete, da bi vam kozmetičarka skinula nadogradnju.

Ali po ovom Tik-Tok triku, to sada možete i same i to kod kuće.

PROČITAJTE JOŠ:„OBRAĆAM SE SVOM NEROĐENOM DETETU“: Potresna ispovest Danijele Martinović koju je Petar Grašo ostavio nakon 20 godina veze!

Jedna Tik-Tokerka je podelila svoj “recept” za brzo i bezbolno uklanjanje veštačkih noktiju.

Sve što treba da uradite jeste da u vodu sipate deterdžent za sudove, a zatim i jestivo biljno ulje i da sve to dobro promešate.

Nakon što je pokazala kako ona to radi, ubacila je prste u smesu i držala ih u njoj oko pet minuta. Probala je da skine nokte, ali joj nije uspelo, pa ih je ubacila unutra ponovo i držala ih još malo.

Nakon nekog vremena, nokti su bukvalno samo otpadali kako bi ih ona pomerila prstom.

Pogledajte:

Ne znamo da li ovaj trik zaista deluje, ali u slučaju da funkcioniše, definitivno će nam uštedeti i novac i vreme.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter