Izvor: Happybsc
09.06.2020 u 13:12
0

MLADA U GLAMURU: Evo kako da izaberete venčanicu za dan koji ste sanjali još kao devojčica

Najbitniji odevni komad u životu mnogih žena je ono što će nositi na taj, najsrećniji dan u njihovim životima. Iz tog razloga je večito pitanje svake mlade kako izabrati venčanicu zbog koje se nikada neće pokajati.

Venčanice zauzimaju sasvim posebno mesto u njihovom životu i ormaru, asociraju na jedan od najvažnijih trenutaka u životu – na sklapanje braka i divnu svečanost na kojoj svaka mlada želi da bude najlepša. S obzirom na ogromnu ponudu i najrazličitije izbore koje možete da napravite prilikom odabira venčanice, ne čudi što je ovo često izuzetno težak zadatak. Ne paničite, jer ovo su preporuke HappyBSC portala koje će vam olakšati potragu za idealnom haljinom.

PRILAGODITE JE SVOM TELU

Prvi korak za odabir najlepše venčanice definitivno treba da bude jednostavno gledanje u ogledalo i analiziranje sopstvenog oblika tela. Sve što nosimo može istaći i sakriti određene delove tela, pa tako i venčanica, a ima li prilike u kojoj je važnije izgledati najbolje moguće nego što je to sopstveno venčanje? Zato prvo otkrijte oblik svog tela, a zatim u skladu sa tim izaberite i kroj venčanice.

KROJ VENČANICE NAJBOLJI JE ZA “KRUŠKASTI” I “JABUKA OBLIK” TELA

Venčanica koja je uska u gornjem delu, a širi se od struka (minimalno ili ekstremno – po vašoj želji), predstavlja tipični A kroj haljine, a najbolje odgovara kruškastom i jabučastom obliku tela.

Kruška oblik specifičan je po kukovima koji su širi od ramena, dok je jabuka oblik tela onaj koji je “najpuniji” u stomačnom delu. Ako je vaš oblik tela kruška, verovatno imate i tanak struk koji divno možete istaći venčanicom koja će tik ispod struka krenuti da se širi i na taj način naglašava ceo gornji deo tela, ali i struk. Idealno je da venčanica ima V izrez – on će dodatno vizuelno proširiti ramena i na taj način ih izjednačiti sa kukovima.

Ako ste jabučaste građe, sakrijte i struk – opredelite se za A kroj venčanice koja kreće da se širi već odmah ispod grudi. Ovako sakrivate svoj glavni nedostatak – stomak, a ovaj oblik vizuelno će vas učiniti višim i vitkijim.

“SIRENA” NAJLEPŠE STOJI OBLIKU PEŠČANOG SATA

Venčanice sirena oblika uske su sve do kolena odakle se postepeno šire ka podu, a često se na njemu i vuku. Ovaj kroj venčanice definitivno najbolje stoji idealnoj ženskoj figuri, koju znamo i kao “peščani sat”. Njene karakteristike su ramena i kukovi istog obima i proporcionalno uzak struk (u idealnom slučaju, mere su 90-60-90). Žene sa ovakvim oblikom tela imaju tu sreću (ili nesreću, zbog ogromnog izbora venčanica koji je pred njima) da im odlično stoje svi krojevi venčanica.

ZA NISKE ŽENE VERTIKALNO ŠIVENE VENČANICE

Žene koje nisu sasvim zadovoljne svojom visinom i žele da na svom venčanju izgledaju više, treba da biraju vertikalno šivene venčanice. Posebno one venčanice koje imaju liniju šava i na samom središtu prednjeg dela. Vertikalne linije u kroju, ali i u šari, čine da izgledate mršavije i više. Sem toga, za visinu su odlične i dobre, stare štikle – pa izaberite što više, ali vodite računa o udobnosti, jer ćete celog dana venčanja biti na nogama!

DUGE NOGE ZA KRATKE VENČANICE

Duge i vitke ili fit noge možete istaći na venčanju i pomoću kratke venčanice. Klasične venčanice za koje se većina mladi odluči uglavnom su duge, dok su kratke venčanice rezervisane za hrabre i ekstravagantne žene. Ako pripadate ovoj grupi – sada znate šta vam je činiti – opredelite se za kratku venčanicu!

DVOSTRUKI IZBOR ZA VISOKE I VITKE MLADE

Ako ste visoki i vitki, verovatno želite da venčanica istakne vašu visinu. Odaberite padajuću venčanicu u kojoj će visina biti u prvom planu. Sličan efekat možete postići i sa pufnastom, ogromnom venčanicom, u kojoj ćete istaći vitka ramena, ruke i gornji deo tela, a pufnastim donjim delom koji pada do poda, u prvom planu naglasićete visinu.

ZA PUNIJE DAME I ZA TRUDNICE

Punije dame, kao i trudnice, takođe imaju ogroman izbor venčanica. Venčanice za punije i venčanice za trudnice skoro svaki salon venčanica uvrstio je u svoje ponude, pa ćete sigurno i vi naći venčanicu iz bajke!

Poslušajte naše savete i budite najlepša princeza!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter