Izvor: Glossy.rs
24.07.2020 u 11:06
0

Obrijte noge ovom namirnicom i biće glatke poput svile

Jedna od sve popularnijih kuhinjskih namirnica u službi lepote poslednjih godina je maslinovo ulje, koje je posebno korisno u nezi kože jer ne zapušava pore i sasvim je prirodno.

Najpozitivnija strana upotrebe maslinovog ulja pri brijanju je to što sigurno nećete imati lokalni osip nakon što uklonite dlačice i ono će, štaviše, blagotvorno delovati na kožu.

TOP PREPORUKA

KON PORUČUJE: Stabilna situacija, ali daleko od dobre!

BRNABIĆ O VESTI AFP:Čisto politički,neću da dozvolim napade

MISTERIJA NA GSP LINIJI 50: Šta ovaj čovek nosi na licu?! (FOTO)

JEDAN SIMPTOM KORONE MOŽE DA VAS PRATI ČITAVOG ŽIVOTA: Teško se leči, nema leka…

Ono sadrži i antioksidanse koji imaju protivupalno dejstvo, pa ćete, dok izlažete kožu stresu kakav je brijanje, istovremeno hraniti telo hranljivim materijama.

Imajte na umu da bi jedna ruka trebalo da ostane suva kako vam brijač ne bi isklizao, a da drugom nanesete maslinovo ulje na kožu. Bićete oduševljeni rezultatom — glatkom i mekanom kožom!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter