Izvor:
14.05.2018 u 20:36
0

TRIK KOJI SVAKA DAMA MORA DA ZNA: Potreban vam je samo korektor i izgledaćete mlađe!

Puno je razloga zašto obožavamo korektor.

Osim što nam je najbolji prijatelj svakog jutra kada se probudimo s tamnim kolutovima oko očiju, tu je za sve neočekivane probleme s kožom, od bubuljica do crvenila. Ali, da je zaista multipraktik, dokazuje ovaj trik koji je otkrio jedan make-up artist. Naime, korektor vam može pomoći i da u samo nekoliko sekundi izgledate puno mlađe nego što jeste, a za ovaj trik sigurno još niste čule.

Evo šta morate uraditi:

Natapkajte malo korektora u nijansi kože oko nosa i usana, zatim sve razmažite i nanesite ostatak šminke.

Šta ćete tako postići?

Koža oko usana i nosa kod većine ljudi sklona je crvenilu zbog čega izgledate umornije i starije. Moguće je da to do sada niste nikada ni primetili, ali sigurno ćete primetiti razliku kada isprobate ovaj trik, tvrdi make-up artist. Efekt će biti vidljiv i na ostatku lica koje će izgledati svežije, svetlije i mlađe.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/salonadut

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter