Izvor: BSC Happy
17.11.2023 u 15:51
0

ALKARAZ – MEDVEDEV: Pobeda Alkaraza protiv Medvedeva! Novak protiv Karlosa u bici za finale Torina!

Novak Đoković igraće protiv Karlosa Alkaraza u polufinalu Završnog mastersa sezone! Taj veliki derbi na programu je u subotu. Alkaraz je do meča sa Noletom došao tako što je počistio Medvedeva u poslednjem duelu u svojoj grupi. Španac je prikazao vrhunski tenis i slavio sa 6:4, 6:4.

Španski teniser Karlos Alkaraz i Rus Danil Medvedev igraće od 14.30 meč poslednjeg kola „Crvene grupe“ Završnog mastersa u Torinu.

Pobednik ovog duela biće protivnik Novaka Đokovića u polufinalu i zbog toga će cela Srbija pratiti ovaj meč.

Alkaraz – Medvedev 6:4, 6:4

Evo kako je izgledao tok meča:

Kraj 6:4, 6:4. Pobeda Alkaraza.

19. gem – 5:4, Brejk! Potpuno zasluženo, Španac pravi brejk i dolazi do ključne prednosti.

16:00

Brejk Alkaraza 6:4, 5:4

Napravio je Španac brejk u ključnom trenutku. Medvedev je ušao u seriju grešaka, a gem je završio duplom servis greškom i predao gem Alkarazu koji će u narednom gemu servirati za pobedu.

15:17

Alkaraz – Medvedev 5:4 – Alkaraz servira za set

Rus je bez izgubljenog poena osvojio gem i Alkaraz će servirati za set.

15:15

Alkaraz – Medvedev 5:3 – Siguran Španac

Iako je imao Medvedev 0:30, Alkaraz je vezao četiri poena i potvrdio brejk posle koga će Rus servirati da ostane u meču.

15:10

Alkaraz – Medvedev 4:3 – Bez izgubljenog poena Španac stiže do brejka

Alkaraz je odigrao možda i najbolji gem na turniru i bez izgubljenog poena stigao je do brejka. Prvi udarac je bio zaista neverovatan, jer je iz punog trka pogodio samu ivicu terena paralelom.

14:59

Alkaraz – Medvedev 2:2 – Prve pretnje na obe strane

Zaista magičan tenis gledamo u Torinu. Prvo je zapretio Alkaraz sa 0:30, a zatim i Medvedev, ali su i Španac i Rus izdržali prvi pritisak protivnika.

14:48

Alkaraz – Medvedev 1:1 – Sigurni su obojica na svom servisu

Veoma sigurno krenuli su i Rus i Španac od starta na svom servisu. Izgubili su po jedan poen i kao što smo očekivali dobili smo spektakl već na početku.

14:42

Meč je počeo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter