Izvor: Kurir.rs
21.10.2023 u 13:22
0

ARIJANA PRVI PUT GOVORILA U JAVNOSTI NAKON MIHINE SMRTI: Emotivna izložba u Sinišinu čast (FOTO)

Juče je u Milanu u čast čuvenog fudbalera Siniše Mihajlovića održana vrlo emotivna izložba, a organizator ovog divnog događaja je poznati italijanski vajar i slikar, Enriko Diko.

SAHRANJEN SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Srpski fudbaler ispraćen na večni počinak, Dejan Stanković izneo kovčeg! (VIDEO)

Tom prilikom je Enriko jedno pravo remek-delo poklonio porodici Mihajlović, a njegov gest ostavio je mnoge bez teksta.

To je emotivno ganulo i suprugu Arijanu Mihajlović koja je prisustvovala izložbi, gde se prvi put obratila u javnosti nakon smrti svog muža.

– Predivna je, stvarno. Htela bih da se zahvalim mnogo Enriku jer je prelepa, štaviše tu su i njegovi predmeti, kačket, pištaljka, njegovi dresovi, divna je slika i jedva čekam da je odnesemo kući.

Porodica je njen glavni pokretač, zbog svojih najmilijih hrabro ide dalje.

– Idem dalje uvek zbog ljubavi koju gajim prema porodici, zbog onoga što smo bili moj muž i ja, bili smo uvek borci i uvek smo verovali u porodicu i u našu decu, to je poruka koju želim da prenesem svojoj deci, ista koju je preneo i moj muž njima – izjavila je Arijana Mihajlović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter