Izvor:
14.09.2023 u 17:28
0

ĐOKOVIĆ SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE: Trenirao u Valensiji, naoštren je za Španiju(VIDEO)

Nema odmora, samo naporan rad Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije želeo da se odmara posle US Opena, već se priključio Dejvis kup reprezentaciji Srbije, koja želi da se plasira na finalni turnir u Malagi krajem godine.

Srbija je bez Novaka pobedila Južnu Koreju sa 3:0, a u narednim danima čekaju je mečevi sa Španijom i Češkom za prolaz. Đoković je u Valensiju stigao u sredu, a odradio je i kvalitetan trening, pa se u petak od njega može očekivati najbolje.


Novak je bio i na terenu i u teretani, a još uvek ne zna s kojim će se španskim teniserom sastati u petak, pošto su u opticaju Roberto Bautista-Agut i Alehandro Davidovič-Fokina. Finalni turnir Dejvis kupa biće održan ood 21. do 26. novembra u Malagi, a Srbija sa Novakom želi titulu, drugu u istoriji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter