Izvor: BSC Happy/Mozzart
14.09.2023 u 15:47
1

NEMOJTE ZABORAVITI LEKCIJU O PATRIOTIZMU KOJU NAM JE ODRŽAO NOVAK! (VIDEO)

„Znaš me, kidam za Srbiju“, istakao je svetski broj jedan

Verovatno da bi pokazao koliko je Novaku stalo do Srbije, njegov otac Srđan otkrio je da je savetovao prvoplasiranog na ATP listi da ne učestvuje na Olimpijskim igrama, samo da bi od njega dobio odgovor kako takav scenario ne dolazi u obzir.

@phillip.mihajlo.342015 #srbija🇷🇸 #србија🇷🇸❤️☦️ #православље❤️☦️🇷🇸 #НовакЂоковић#Порука#тикток#Tiktok ♬ original sound – SamoWesna


Ako ti moje mišljenje nešto znači, smatram da ne bi trebalo da putuješ u Tokijo. Dug je put (do Japana, op. au), neće biti gledalaca, moraćeš ponovo u karantin (kad se turnir završi. op. au). Bez publike to nisu Olimpijske igre. Voli te tata“, pročitao je Srđan SMS poruku gostujući u jednoj televizijskoj emisiji.

Odmah zatim pročitao je Novakov odgovor iz kojeg se vidi koliko je Đokoviću junioru stalo da prestavlja državu na najvećoj svetskoj smotri sportista.

„Tata, naravno da mi tvoje mišljenje znači. Hteo sam da u naredna tri, četiri dana proverim u kakvom stanju mi je telo. Uvek se brzo oporavim, to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi. Znaš me. Kad je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se“, predočio je 34-godišnji Beograđain.

Deluje da se neće smiriti dok ne osvoji zlato na Olimpijskim igrama. Naredna šansa je za tri leta u Parizu. Najavio je da će biti u glavnom gradu Francuske. Zbog sebe i – Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NEMOJTE ZABORAVITI LEKCIJU O PATRIOTIZMU KOJU NAM JE ODRŽAO NOVAK! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter