Izvor: Kurir
10.04.2024 u 18:06
0

DULJAJ PRIZNAO NAKON PROLASKA U POLUFINALE KUPA: „PRIBOJAVAO sam se“!

Trener Partizana Igor Duljaj izjavio je posle meča protiv Voždovca i prolaska u polufinale Kupa Srbije, da se pribojavao penal serije.

Partizan je nakon nerešenog rezultata u 90 minuta meča uspeo da boljim izvođenjem jedanaesteraca (4:3) prođe u polufinale.

– Sve čestitke za sve aktere i za one koji su po teškom vremenu došli da gledaju ovu utakmicu. Odigrali smo dobru utakmicu, posebno u prvom poluvremenu u kom smo dobro kontrolisali loptu i nismo grešili. U drugom smo se opustili i to je došlo na naplatu – rekao je Duljaj.

– Pribojavao sam se penala, jer kroz igračku karijeru nisam imao sreće sa njima. Ali dobro je da je sve dobro prošlo. Kolegi čestitam i želim sve najbolje kroz plej-aut – zaključio je Igor Duljaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter