Izvor: Alo.rs
16.01.2024 u 15:48
0

EVROLIGA KAZNILA PARTIZAN: Klub apeluje na navijače da svu svoju ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima

Najkvalitetnije evropsko košarkaško takmičenje neće žmuriti na ove stvari...

Košarkaški klub Partizan ugostio je u meču 21. kola Evrolige ekipu Makabija i nakon lošeg starta utakmice uspeo da slavi.

To je skrenulo pažnju Evrolige i celog sveta, ali nije taj jedini detalj sa meča koji je privukao oči regulatora ovog takmičenja.

Naime, Evroliga je kaznila Partizan kaznom od 5.000 evra koju će klub morati da isplati, a kazna je na račun ubacivanja predmeta na parket.

PARTIZAN SAVLADAO CIBONU: Crno-beli imali dvocifreni zaostatak, na kraju ipak slavili

Klub se tom prilikom oglasio apelujući na svoje navijače da se ovakva matrica ponašanja ne ponovi.

– Klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana Mozzart Bet. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin. Uz sva razumevanja za pravdoljubivost navijača prilikom pojedinih situacija na terenu, iako je osećaj za pravdu često subjektivan, još jednom podsećamo da izazivanjem bilo kakvih incidenata, navijači ni na koji način ne pomažu svom klubu. Naprotiv, takvim činjenjem samo nanose štetu KK Partizan Mozzart Bet. Ovim putem, Klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju. Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan Mozzart Bet se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način! – piše u zvaničnom saopštenju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter