Izvor: Arenasport.com
25.07.2023 u 19:22
0

ALEGRI TRAŽI LUKAKUA bez obzira na prodaju Vlahovića

Juventus se bori sa finansijama, ali i pokušava da na pravi način oformi tim koji će u Seriji A pokušati da e domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona. Trener Masimilijano Alegri tražio je od novog sportskog direktora Đuntola da realizuje transfer Romelua Lukakua do 4. avgusta.

„Stara dama“ je već postigla dogovor sa Čelsijem oko obeštećenja. Ono iznosi 40 miliona evra, ali dolazak snažnog belgijskog napadača u finansijskom smislu zavisi od prodaje Dušana Vlahovića. Srpski napadač je bio u epicentru interesovanja Čelsija, Bajerna i PSŽ, ali kako vreme odmiče ponude od željenih 80 miliona evra nema.

„Alegri je tražio od Đuntola da bez obzira na prodaju Vlahovića dovede Lukakua do 4. avgusta. Makar na pozajmicu uz obavezan otkup narednog leta“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter