Izvor: BSC HAPPY
23.04.2023 u 16:23
0

BRODOLOM! Petarda NJUKASLA za 19 minuta i ISTORIJSKA BLAMAŽA Totenhema! (VIDEO)

Fudbaleri Njukasla za samo 20 minuta postigli su pet golova protiv Totenhema!

Igra Njukasl sjajno ove sezone, naspram toga, Totenhem se muči, ali je malo ko očekivao da će posle 20 minuta na Sent Džejms Parku Svrake imati vođstvo od 5:0! Četa Edia Houa je za 19 minuta postigla pet golova i pratkično rešila pitanje pobednika protiv Pevaca.

Mrežu gostiju načeo je Džon Marfi već u 100 sekundi utakmice. Bio je to početak kraja za Totenhem budući da je Žoelintom u 6. minutu duplirao prednost Svraka. Već u devetom bilo je 3:0, strelac – ponovo Marfi. 

Uspeo je Totenhem da se „konsoliduje“ i svoju mrežu uspešno sačuva u narednih deset minuta. A onda… Potop! Aleksander Isak je sa dva gola potvrdio petardu Svraka, a verovatno i pobedu u velikom derbiju 32. kola Premijer lige.

Nemoć Totenhema jasno se oslikala nekoliko minuta kasnije kada je vezista Pape Sar ustupio mesto štoperu Dejversonu Sančezu. Trener Pevaca Kristijan Stelini nije želeo da pojuri rezultat već da spreči još veću blamažu londonskog velikana.

Šesta u nizu: Crvena Zvezda srušila TSC i osvojila 34. šampionsku titulu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter