Izvor: Tanjug.rs
21.04.2023 u 13:47
0

Fabio Paratiči podneo ostavku na mesto generalnog direktora Totenhema

Italijan Fabio Paratiči podneo je ostavku na mesto generalnog direktora Totenhema nakon što sud nije usvojio njegovu žalbu na suspenziju na rad u fudbalu od strane italijanskog fudbalskog saveza i FIFA.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) je prošle nedelje proširila suspenziju sportskom direktoru Totenhema Fabiju Paratičiju od 30 meseci na globalni nivo, zbog učešća u falsifikovanju finansijskih dokumenata dok je radio u Juventusu.

Fudbalski klub Totenhem izdao je danas saopštenje u kom navodi da se Paratiči povukao iz kluba.

„FIFA je donela odluku da produži zabranu širom sveta iako i dalje postoji spor oko obima zabrane, trenutna zabrana širom sveta sprečava Fabija da ispuni svoje dužnosti kao naš generalni direktor fudbala. Fabio je shodno tome doneo odluku da podnese ostavku na svoju funkciju u klubu sa trenutnim dejstvom kako bi se fokusirao na svoj pravni položaj u vezi sa odlukama Italijanske fudbalske federacije i FIFA“, stoju u saopštenju engleskog kluba.

Tanjug/AP Photo/Jon Super

 

ŠVAJCARSKA PRETI: Srbiju mogu da skinu sa liste nacionalnih UEFA konferencija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter