Izvor: Tanjug
01.08.2020 u 16:19
0

Ćiro Imobile je ZLATNA KOPAČKA Evrope!

Fudbaler Lacija i reprezentativac Italije Ćiro Imobile definitivno je osvojio prestižnu nagradu „Zlatna kopačka“, koja se dodeljuje najboljem strelcu u Evropi.

Imobile, uoči duela poslednjeg kola Serije A protiv Napolija, na kontu ima 35 pogodaka, a jedini koji je teoretski imao šansu da ga stigne je četvorostruki pobednik Kristijano Ronaldo (31 gol), ali on neće igrati za Juventus protiv Rome.

PROČITAJTE JOŠ

ALARMANTNO! NESTAO DAVID IZ SVRLJIGA: Mole se građani za pomoć! (FOTO)

Otvoreni BAZENI na Tašu SPREMNI za POSETIOCE! OVO SU pravila kojih se kupači MORAJU PRIDRŽAVATI!

JEZIVE SUMNJE bačene na bivšeg predsednika Amerike! Bil Klinton posetilac „PEDOFILSKOG OSTRVA“

NESTALA Jasna Milosavljević (30) iz Kruševca! Išetala iz HITNE POMOĆI i više je niko NIJE VIDEO!

Imobile je prvi Italijan posle 13 godina koji osvaja ovo priznanje, nakon što je Frančesko Toti bio najbolji u sezoni 2006/2007.

MORATE ZNATI I OVO

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još 330 novozaraženih, preminulo DEVET OSOBA

Boris Milošević želi da ide na PROSLAVU „Oluje, ali to NIJE DOVOLJNO: Jadranka Kosor mu uputila SRAMOTAN ZAHTEV!

Dr. KON: Odlazak na BAZEN je PRIHVATANJE RIZIKA!

Iza Imobilea ostao je golgeter Bajerna Robert Levandovski sa 34 gola, Ronaldo sa 31, četvrti je Timo Verner iz Lajpciga sa 28, dok je osvajač trofeja u poslednje tri sezone, Lionel Mesi, ukupno šestostruki pobednik, sezonu završio sa 25 golova na petom mestu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter