Izvor: Alo.rs
15.06.2023 u 15:56
0

ČISTO DA SE POSLE NE ČUDIMO – GDE SU HRVATI, A GDE SMO MI: Luka Modrić u 38. godini letnji odmor provodi GINUĆI za hrvatski dres!

Fudbaler kao nijedan drugi na planeti i primer svima kako se odnosi prema dresu svoje države

Ako neko ima „pravo“ da letnji odmor provede u bilo kom delu sveta, uživajući posle završetka naporne sezone – to je on.

Ako neko ima pravo da reprezentaciji kaže „preskačem ovo“ i otputuje na odmor – to je on.

Ako ima neko na koga svi fudbaleri treba da se ugledaju po pitanju istinskog patriotizma – to je na njega. Na Luku Modrića.

Gledajući meč Holandija – Hrvatska u polufinalu Lige nacija malo ko je mogao da ne pomisli:

– Čekaj, je l’ realno ovo? Da Luka Modrić leto provodi igrajući u dresu Hrvatske! Maksimalno spreman! U 119. minutu trči kao da je prvi minut? Hej, 15. juna sve ovo se dešava… Uz sve, proglašen je i za igrača utakmice!

Tanjug/AP Photo/Patrick Post


Fudbaler koji je uveliko u 38. godini i približava se čak i petoj deceniji života! Kada neko takav nosi državni dres, i još s kapitenskom trakom na ruci, nema sumnje da bilo kome drugom može uopšte da padne na pamet da bilo kada otkaže reprezentaciji ili da mu bilo šta drugo bude ispred državnog tima.

Kada se zapitamo, a mnogo puta smo se zapitali, zašto Hrvatska ima toliko uspeha u fudbalu, a nas često nema ni na mapi.

Pa možda je odgovor u Luki Modriću i njegovom razmišljanju i odnosu prema državnom dresu. Od neprocenjivog je značaja da predvodnik generacije daje ovakav primer kakav daje Modrić.

Taj pošten i iskren odnos prema dresu, u kome očito najviše voli da igra, na kraju uvek i daje rezultate. Zato su tu gde jesu. I zato su razbili Holandiju usred Roterdama.

Tanjug/AP Photo/Peter Dejong


A odigrao 52 meča u sezoni!

U tekućoj sezoni Luka Modrić odigrao je neverovatna 52 meča u dresu Reala! Prevedeno u minute, preko 3.100 je proveo na terenu. Učinak mu je šest golova i jedna više asistencija. Sve to sa punih 37 godina. Ugovor s Realom ističe mu za 15 dana. „Kraljevski klub“ želi da mu ponudi saradnju na još jednu sezon

ZVEZDA ZAVRŠILA JOŠ JEDNO POJAČANJE Reprezentativac Gane stiže na „Marakanu“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter