Izvor:
07.11.2016 u 21:34
0

Golmani su najluđi: Bili su zvezde fudbalskih terena a sada….?

Bogata i uspešna fudbalska karijera nikada ne garantuje da će neko ostati u fudbalskim vodama i po njenom završetku.

Ne računajući one koji su bankrotirali zbog uživanja u lagodnom životu nepromišljeno trošeći pare, ima i onih bivših fudbalera koji su izabrali sasvim neobična zanimanja.

Vini Džouns je svojevremeno je bio najbrži fudbaler Čelsija, igrao i za Vimbldon i reprezentaciju Velsa, a onda je postao glumačka zvezda u Holivudu, gde obično igra surove uloge.

Ilan Manšiz ovaj turski fudbaler poznat je po najbržem golu na Svetskom prvenstvu 2002. godine u meču za treće mesto, a sasvim je neočekivano kopačke zamenio klizaljkama i počeo da se bavi umetničkim klizanjem.

Santijago Kanjizares legenda španskog fudbala i Valensije nije mogla da odoli adrenalinu koji dobija kao vozač relija.

Fabijen Bartez slavni francuski golman je takođe postao vozač automobilskih trka, posle karijere u Mančester junajtedu i Marseju.

Mehmet Šol igrama na terenu je postao ikona u Bajernu iz Minhena, a posle igračke karijere osnovao je sopstvenu producentsku kuću.

Harald Bratbak bivši reprezentativac norveške sada je pilot.

Tim Vize legenda Verdera je posle golmanske karijere odlučio da postane kečer, a nedavno je imao i svoj debi u WWE.

Espreso.rs
Foto: Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter