Izvor: BSC Happy/Arenasport
09.07.2023 u 15:51
0

JUVENTUS IZBAČEN IZ EVROPE: Iz Torina tražili da budu kažnjeni?

Nagodbom izbegli teže sankcije

Evropska fudbalska unija (UEFA) i čelnici Juventusa postigli su dogovor da italijanski klub ne igra u evropskim takmičenjima naredne sezone, javio je danas dnevnik „Korijere delo Sport“.

Italijanski dnevnik tvrdi da je Juventus tražio, a UEFA prihvatila, da klub bude izbačen iz Lige konferencija u sledećoj sezoni. Iz Torina su tražili da budu kažnjeni sad da ne bi imali probleme da igraju u Ligi šampiona u sezoni 2024/25, pod uslovom da budu među četiri prvoplasirana kluba u Seriji A.

UEFA je razmatrala kaznu za Juventus zbog kršenja finansijskog fer-pleja, a u Torinu su strahovali da bi mogla da bude žestoka, pa su se nagodili i izbegli teže sankcije. Juventus će u Ligi Konferencija zameniti Fjorentina, koja je završila na osmom mestu Serije A prethodne sezone, a nedavno je igrala finale tog takmičenja u kom je poražena od Vest Hema.

ZVANIČNO! Fudbalski savez Italije izrekao kaznu JUVENTUSU! „Dama“ bez prava na žalbu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter