Izvor: Arenasport.com
23.03.2023 u 21:01
0

Kristijano Ronaldo novi rekorder svetskog fudbala

Kristijano Ronaldo je izveo tim Portugalije na meč sa Lihtenštajnom i postao novi rekorder svetskog fudbala po broju mečeva za selekciju.

As Al Nasra je na Mundijalu protiv Maroka izjendačio rekord Kuvajćanina, a posle Mundijala je ostao da igra za selekciju i kod novog selektora Roberta Martineza. Ovo mu je 197. nastup za Portugaliju, pa je oborio rekord Kuvajćanina Badera Al-Mutava koji je nastupao 196 puta za svoju selekciju.

Sa 118 pogodaka, Ronaldo je odavno najbolji strelac u istoriji kada su reprezentativni mečevi u pitanju. Debitovao je za selekciju 2003. godine, a već od naredne godine počeo je da trese mreže. I ne misli da odustane, ako ga zdravlje posluži možda ga budemo gledali i na SP 2026. godine.

Kristijano Ronaldo „otvorio dušu“ – Kad si na vrhu planine, često ne vidiš šta je ispod

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter