Izvor: Arenasport.com
12.07.2023 u 10:27
0

LIONEL MESI KONAČNO doputovao u Majami, debi 21. jula

Argentinski fudbaler Lionel Mesi doputovao je sa porodicom u Majami uoči zvaničnog potpisivanja ugovora sa Interom, prenose svetski mediji.

Mesi je privatnim avionom sleteo na aerodrom u Fort Loderdejlu. Španski mediji navode da je argentinski fudbaler stigao na Floridu sa Bahama gde je proveo odmor sa porodicom. Najbolji igrač sveta za 2022. je prethodne dve sezone igrao za Pari Sen Žermen, a po isteku ugovora sa šampionom Francuske odlučio je da nastavi karijeru u Interu iz Majamija.

Američki klub je prošle nedelje najavio događaj pod nazivom „Otkrivanje“ za 16. jul na svom stadionu na kome će Mesi biti predstavljen kao novo pojačanje Intera, koji je nedavno preuzeo argentinski trener Herardo Martino.

Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

Mesi bi u dresu novog kluba trebalo da debituje 21. jula protiv meksičkog Kruz Azula u meču Liga kupa Amerike. „CBS“ ističe da se ulaznice za ovaj meč preprodaju po ceni od 10.000 dolara.

Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell


Argentinac će zarađivati godišnmje između 50 i 60 miliona dolara, a do nedelje se očekuju u klubu i njegovi bivši saigrači Serhio Buskets i Đordi Alba. Suvlasnik Dejvid Bekam pokušava da nagovori i Serhija Ramosa da dođe u MLS ligu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter