Izvor: Arenasport.com
27.04.2023 u 15:18
0

MANČESTER JUNAJTED DOČEKUJE TOTEHEM i želi da nastavi seriju pobeda!

Ove večeri zatvara se 33. kolo Premijer lige, a u fokusu ljubitelja engleskog fudbala biće duel Mančester junajteda i Totenhema, na terenu kluba iz Londona

Domaćin pošto-poto želi da se iskupi za dva vezana poraza, pre svega za debakl na gostovanju u Njukaslu (6:1), posle kog su Hari Kejn i saigrači u znak izvinjenja ponudili svojim navijačima da im refundiraju novac za karte.

Još važnije, „pevcima“ su preko potrebni bodovi u borbi za plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, jer su sedmi na tabeli. Bodovno izjednačeni sa Liverpulom, u manjem ili većem zaostatku za Aston Vilom, Mančester junajtedom i Njukaslom.

„Crveni đavoli“ imaju istu ambiciju, s tim da su oni u rezultatskom naletu, obzirom na to da su u nizu savladali Brentford, Everton i Notingem Forest. Na ruku im ide i novija statistika u međusobnim duelima, sa četiri pobede od aprila 2021. godine. Poslednji put su dobili Totenhem oktobra 2022, na „Old Trafordu“ (2:0).

Nešto ranije, na početku kreću mečevi „fenjeraša“ Sautemptona i rivala iz bezbednije zone, Bornmuta, te pretposlednjeg Everona i pretedenta na Ligu šampiona, Njukasla.

„Građani“ demolirali „tobdžije“, ako je ovo odnos kvaliteta – jasno je ko je zaslužio titulu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter