Izvor: Inforemer.rs
01.06.2023 u 16:54
0

MILOJEVIĆ PRED NOVIM IZAZOVOM! Srpski stručnjak na pragu OVOG kluba!

Srpski fudbalski trener Vladan Milojević više nije šef struke kiparskog APOEL-a, a kako stoje stvari i naredne sezone takmičiće se u istom šampionatu.

Kiparski mediji javljaju da je Milojević već počeo pregovore sa tamošnjim prvoligašem Pafosom.

Nije Srbin jedina opcija, ali je i te kako zanimljiv, pošto je nekadašnji trener Crvene zvezde već bio u Pafosu na pregovorima sa čelnicima kluba.

U pitanju je mlad klub koji postoji devet godina, a prvi trener mu je bio Srbin Radmilo Ivančević, nekadašnji pomočnik Radomira Antića, a često su ispadali i vraćali se u ligu. Situacija se promenila kada je pre šest godina suvlasnik Pafosa postao Roman Dubov, koji je odrastao i obogatio se u Engleskoj gde je kasnije bio predsednik Portsmuta i član uprave Redinga. 

Tek prošle sezone je Pafos prvi put izborio plasman u plej-of deo kiparskog šampionata, a to je učinio i ove ali je ostao bez plasmana u Evropu i završio kao četvrti. Prošlog leta je za sportskog direktora doveden slavni Španac Gaiska Mendijeta, novca ne manjka, pravi se ozbiljna priča, a prvi pik uprave je Vladan Milojević.

Cilj kluba (i Milojevića ukoliko dođe do dogovora), bio bi plasman u Evropu, a i titula je tiha patnja. To i nije nemoguće, jer je Aris iz Limasola pre dve godine dospeo u ruke bogatih Rusa, a ove sezone je po prvi put postao šampion Kipra.

VAZURA PRODAJE U MILANU! Humsku napuštaju DVA BISERA!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter