Izvor: Tanjug
17.12.2022 u 16:23
0

Milorad Dodik oprostio se od Siniše Mihajlovića: „On je obeležio, ne samo fudbalsku sferu života, nego je i vreme u kom je živeo!“

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oprostio se od Siniše Mihajlovića rečima da je nekadašnji srpski reprezentativac i trener obeležio ne samo fudbalsku sferu života, nego i vreme i kome je živeo.

Siniša Mihajlović preminuo je u petak u 54. godini posle duge borbe sa leukemijom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodik se u Beogradu upisao u Knjigu žalosti.

„Ovo nije pozdrav, jer Siniša ostaje u sećanjima. On je obeležio, ne samo fudbalsku sferu života, nego je i vreme u kom je živeo. Nesumnjive vrednosti koje je promovisao su putokaz za mlade i uspešne ljude, da se bave ne samo sportom, već i da čuvaju odnos prema porodici, društvu i patriotizam. Kad je reč o Siniši, privrženost porodici je vrednost koja je u osnovi svega. Teško je naći reči, čini se da nešto ostane nedorečeno, ali trebamo biti ponosni što smo živeli u vremenu Siniše Mihajlovića i što smo ga poznavali“, rekao je Dodik, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

„Preminuo junak koji je Zvezdi doneo evropsku titulu“, UEFA se pohvalama oprostila od Siniše Mihajlovića!

On je istakao da je Mihajlovića karakterisao dobar odnos prema svim ljudima.

„Lično smo se poznavali, družili na skupovima, a neposrednost koju je imao, kao i privrženost prema ljudima, kraju, vrednostima je fascinantna. Posebna emocija je u činjenici da je njegov otac iz mog kraja, i veoma tužno smo svi primili vest o Sinišinoj smrti. Znali smo da se bori, bili uz njega, verovali da će pobediti, ali bolest je jača od želje miliona nas da Siniša pobedi. Nije uspeo, ali je ostavio nesumnjiv trag. Ljudi ne odlaze kad se sahrane, jer sećanje na njih živi večno i tako će biti i s njim“, rekao je Dodik.

Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter