Izvor: BSC HAPPY
23.02.2023 u 16:08
0

Najava utakmica Liga Evrope: U centru pažnje biće sudar giganata na Old Trafordu

Posle Lige šampiona po pravilu uvek dolazi Liga Evrope. Na programu su revanš utakmice šesnaestine finala tog takmičenja.

Mančester junajted – Barselona, 21.00

U centru pažnje biće sudar giganata na Old Trafordu između Mančester junajteda i Barselone, Juventus Dušana Vlahovića i Filipa Kostića ide u Nant, a čeka nas i nekolicina zanimljivih susreta. Neko bi rekao finale pre finala Lige Evrope i prava poslastica za sve ljubitelje fudbala.

Nant – Juventus, 18.45

Stara dama je u poziciji da diktira tempo. Dakle, znamo ko je favorit, a svesni smo i da Nant nije iste snage. Kako bi i bio kada govorimo o trenutno tek 13. Ekipi na tabeli Lige 1. Juve je pred ovaj meč s minimalcem savladao Fjorentinu u Seriji A.

Monako – Bajer Leverkuzen, 18.45

U Leverkuzenu će Aspirindžije pokušati da kontrolišu igru. Da imaju dosta mana videli smo na mečevima sa Dortmundom i Augzburgom, što znači da Monako ima šansu. Realno, tim koji u meč ulazi nakon pobede nad PSŽ-om (3:1), ima pravo da se nada da je moguće nadigravanje sa Bajerom.

Liga konferencija: Partizan na korak od osmine finala

Roma – Salcburg, 21.00

Salcburg nije loš, ali ga je ipak Šturm iz Graca na penale izbacio iz Kupa Austrije. Vučica bi na ovom meču mogla da pokuša da razvuče linije domaćina i ostvari sebi prostor za gol u gostima. Inače, Roma ima svojih mana, nije bezgrešna, a pred ovaj susret odigrala je za konačnih 1:1 sa Lećem u Seriji A.

Union Berlin – Ajaks, 21.00

Da Union nije egal s Bajernom na tabeli Bundeslige, da nije u seriji od šest prvenstvenih pobeda, te da pre ove utakmice savaladao RB Lajpcig sa 1:2, onda bi domaći teren Ajaksu davao prednost. Ovako, od Nemaca se očekuje borben fudbal s odličnim Kopljanicima koji trenutno zauzimaju treće mesto holandske tabele.

PSV – Sevilja, 18.45

Niko ovede nema pravo da se sili. Naime, Sevilja je trenutno 12. u Primeri, a PSV četvrti u šampionatu Holandije. Ono što će bodriti PSV, svakako je dobra atmosfera u svlačionici nakon pobede od 6:0 nad Groningenom, koji je istini za volju tek fenjeraš, ali ne mari… Raspucavanju se u srž ne gleda.

Ren – Šahtjor, 21h

Bretanja juri preokret protiv Šahjtora, koji je na gostovanje Renu odneo trijumf 2:1. Prednost domaćina je ta što je u punom ritmu, za razliku od Ukrajinca koji od zvaničnih mečeva u godini imao samo prvi susret sa Renom. Upravo bi to moglo da odigra važnu ulogu, iako Ren ne blista u poslednje vreme sa tri poraza u četiri poslednja meča.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter