Izvor: Happy BSC Portal
20.11.2023 u 21:19
1

NIJE MOGAO DA SAKRIJE SUZE: Pokrenuta incijativa da stadion u Nišu dobije ime po Piksiju (VIDEO)

Podneta je incijativa da stadion na Čairu ponese ime Dragana Stojkovića Piksija.

Podneta je incijativa da stadion na Čairu ponese ime Dragana Stojkovića Piksija. U svom rodnom gradu, Nišu, selektor reprezentacije Srbije nije mogao da sakrije emocije.

Povodom inicijative da stadion na Čairu ponese ime Dragana Stojkovića Piksija koji je rođen u ovom gradu, proslavljeni srpski fudbaler i selektor reprezentacije nije mogao da sakrije suze pred novinarima.

@milosr87 Piksi se rasplakao🥹🥲⚽🇷🇸 #draganstojkovicpiksi #piksi #čair #niš #stadion #euro2024 #srbija #crnagora #bosnaihercegovina #hrvatska #makedonija #fyl #viral ♬ original sound – Милош Радовић 87

– Uvek se osećam jako emotivno kad god dođem u svoj grad, u kome sam rođen. To je poseban osećaj koji ne može da se opiše, tako i danas. Emocije su me malo jače pogodile posle izlaganja po pitanju jednog parčeta zemlje, koji meni mnogo znači, taj Čair, taj magični stadion za mene, koji me je napravio zaista čovekom i koji me je puno naučio. To nikada ne mogu da zaboravim – rekao je Piksi.

On je dodao da u slučaju da inicijativa bude sprovedena u delo neće imati reči da iskaže zahvalnost.

– Ovo je grad koji je najlepši za mene na svetu i uvek će ostati. Bio sam mlad, ali znam da sam dao svoj poslednji atom snage za ovaj grad i tim. Treneri su mi govorili da stanem, a meni nije bilo jasno zašto. Bio sam klinac koji je dolazio peške od kuće do Čaira, danas se srećom vreme promenilo i na nama je da im omogućimo što bolje uslove za rad, da ne bude kao što je bilo nekada – iskren je selektor „orlova“.

EVO KOLIKO SU KARTE ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Na utakmicu Srbije možete već za 30 evra

Inače, selektor fubalske reprezentacije Srbije danas je sa suprugom Snežanom posetio Niš, uručio donaciju predškolskoj ustanovi i sa nostalgijom pričao o svojim počecima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIJE MOGAO DA SAKRIJE SUZE: Pokrenuta incijativa da stadion u Nišu dobije ime po Piksiju (VIDEO)”

  1. Pored toliko dobrih i boljih sportista koje je Nis dao vi hoćete da date ime stadionu po njemu, raspisite referendum pa će da vidite koliko je ljudi za

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter