Izvor: Arenasport.com
09.05.2023 u 13:42
0

ODREĐENI POLUFINALISTI KUPA SRBIJE!

Današnjim žrebom su odlučeni polufinalni parovi Kupa Srbije. Fudbaleri Crvene zvezde i TSC sastaće se u Bačkoj Topoli, dok će Čukarički i Vojvodina odmeriti snage na Banovom brdu.

Pomenuti dueli biće odigrani u sredu 17. maja, dok je finale zakazano za četvrtak 25. maj.

Još uvek nije određeno na kom stadionu će se odigrati borba za trofej, ali su najverovatnije opcije trenutno stadioni u Loznici i Leskovcu.

Podsetimo, titulu osvajača Kupa brane crveno-beli, pošto su u prošlogodišnjem finalu savladali Partizan rezultatom 2:1 na stadionu „Rajko Mitić“. Dvostruki strelac bio je Aleksandar Katai, dok je za crno-bele gol postigao Slobodan Urošević.

Takođe, osvajač Kupa će se plasirati u plej-of za Ligu Evrope, što znači da ima zagarantovano najmanje igranje grupne faze Lige konferencije.

Kup Srbije, polufinale:

sreda 17. maj

TSC – Crvena zvezda
Čukarički – Vojvodina

finale 25. maj

ZVEZDIN TRIJUMF: Pešić prekinuo dug post, Mijatoviću dovoljan minut za prvenac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter