Izvor: Index.hr
21.04.2023 u 10:53
0

PROBLEMI U PREGOVORIMA SA MODRIĆEM: Real Madrid mu je ljubav, ali Arapi nude duplo više, od cifre se vrti u glavi

PREMA poslednjim informacijama, Luka Modrić (37) je sve bliže produženju ugovora s Real Madridom. Potvrdio je to juče i Fabrizio Romano, svetski stručnjak za transfere. Nakon što je madridski klub dogovorio jednogodišnje produženje ugovora s Tonijem Kroosom, isto će napraviti i s hrvatskim kapitenom, smatra Italijan.

Luka Modrić je dobio novu bogatu ponudu koju je teško.
U međuvremenu španski As piše da je hrvatski kapiten odbio novu bogatu ponudu Saudijske Arabije. „Hrvat, koji će u septembru napuniti 38 godina, ima prioritet da ostane u Realu. Međutim, Arapi su udvostručili trenutnu ponudu i nude mu 25 miliona evra neto. Uz to, Saudijci mu nude i 50 miliona evra bez poreza za dve sezone“.

„Niko u Madridu ne osporava Modrićevu karijeru. Naprotiv, on se smatra jednim od najboljih pojačanja u poslednjoj deceniji. Njegov veliki doprinos se posebno ističe u velikim utakmicama, gde briljira. Ali postoje dva problema: Real će ne prati brojke koje nude Arapi, a s druge strane, Evropsko prvenstvo se igra na leto 2024.

„Ne želi da napusti reprezentaciju kao Kros“
Ovih dana je Toni Kros (33) produžio ugovor sa Realom, a klub je srećan jer se Nemac povukao iz reprezentacije. Međutim, Modrić to još ne namerava da uradi i planira da zaigra za Hrvatsku u Ligi nacija, ali i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

„Modrić nije voljan da sledi Kroosov primer. U Madridu postoje sumnje da li igrač njegovih godina može da doda još deset utakmica maksimalne potrošnje na one koje ima u klubu. Modrić, koji igra sa Hrvatskom u Ligi nacija u junu, takođe želi da igra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024.

Modriću je bilo potrebno vreme da se dovede u formu posle Katara
„U Realu je posle Mundijala 2022. potvrđeno da je Modrić jedan od fudbalera kojima je trebalo više vremena da podigne spremnost i formu. Ali kada je uspeo, poleteo je kao raketa. Modrić je trenutno jedan najboljih igrača Reala“, dodaju Španci.

Podsetimo, Modrić je prošle godine potpisao jednogodišnji produžetak sa Realom, a naredna sezona biće mu 12. u španskom velikanu. Za to vreme sa klubom je osvojio 22 trofeja, a sasvim je moguće da će se taj broj uskoro povećati.

VEČITI DERBI SE IGRA PRED PRAZNIM TRIBINAMA? Čeka se odluka FSS
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter