Izvor: Arenasport.com
20.05.2023 u 09:02
0

PROSLAVA TITULE humanitarnog karaktera: Iz Zvezde poručuju: „Kupi barjak, budi human“

Proslava 34, a šeste uzasopne titule Crvene zvezde, koja će se održati 28. maja u meču protiv Novog Pazara, imaće humanitarni karakter pošto će deo sredstava od prodaje u klupskoj prodavnici biti uplaćen za infuzore na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Iz kluba podsećaju da će se na proslavi vijoriti crveno-beli barjaci na stadionu „Rajko Mitić“, kao deo neizostavne koreografije, a koji će moći da se kupe u Red star šopu i na štandovima oko stadiona po ceni od 500 dinara.

 

Sa „Marakane“ su saopštili da će deo sredstava biti uplaćen za infuzore na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, što, tvrde oni, proslavi titule daje humanitarni karakter.

UEFA PROJEKTOVALA ŽREB! Ovo su mogući rivali Zvezde, Partizana, Vojvodine, Čuke i TSC u Evropi!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter