Izvor: Sportklub.rs
26.03.2023 u 12:17
0

SKANDAL: Igračice Rada pesničile Požarevljanku na Adi

Novi skandal na terenima ženskog fudbala. Igračice Rada, Nevena Marković i Aleksandra Ubović, pesnicama su nasrnule na Sofiju Ilić, koleginicu iz Požarevca i to tokom utakmice Požarevljanki sa Zemunom, u 11. kolu Prve lige za žene.

Prvotimke „građevinara“ suspendovane su do izricanja konačne kazne. Postupak je podveden pod oznakom „hitno“ i do srede naloženo izjašnjavanje aktera o do sada nezabeleženom incidentu na domaćim terenima.

Nevena Marković Aleksandra Ubović skovale su plan o napadu na Sofiju Ilić, posle susreta Požrevca i Rada, u desetom kolu Prve lige za žene. Izbor je pao na Adu Ciganliju, gde kao domaćin igra ekipa Zemuna. Već prilikom izlaska „igračice sa brojem 13“ odlučile tandem Marković – Ilić odlučio je da „namiri pravdu“. Prema navodima iz prijave, članice Rada „neovlašćeno su ušle u restriktivan prostor, kao gledaoci, verbalno i fizički napale Sofiju Ilić, prilikom njenog izlaska sa terena i ulaska u svlačionicu.“

Sukob između igračice Požarevca i Radovog tandema počeo je tokom međusobnog susreta dve ekipe u Stigu. Od tada, trajala je sedmodnevna intezivna komunikacija, prepuna pretnji, psovki, uvreda i najava brzog obračuna. Prema tvrdnjama Sofije Ilić, uoči gostovanja u Beogradu, dobila je poruku da se vide „vrlo, vrlo uskoro“, uz dopunu:

„Imaš malo više vremena da se organizuješ, al samo malo“.

Sve praćeno pojedinim fotografijama, nalik pretećim…

Konačan obračun usledio je na Adi Ciganliji. Incident je dugo trajao, u iskazu Sofija Ilić tvrdi da je „ruku držala u torbici, u slučaju da krenu sve odjednom, pa da stegne upaljač, ili bokser u odbrani.“

„Drugarica je uspela da me skloni do žice, tu smo stajale i pričale, nakon čega su se tri osobe stvorile iza nas i zadobila sam udarac u glavu. Razbesnela sam se i krenula na njih, ali su me sklonili predsednik i ostali. Dok smo stajali, one su prilazile sa namerom nastavka sukoba. Zatim su se napakovale kod kapije, dok meni pod strahom nije bilo nimalo jednostavno“, istakla je između ostalog Sofija Ilić u pisanom opisu skandaloznih dešavanja na Adi Ciganliji.

Izjave su dostavila i službena lica utakmice Zemun – Požarevac, kao dokazni materijal priložen je i video snimak incidenta. Do srede, u podne, viđenje događaja izneće suspendovane igračice, Nevena Marković Aleksandra Ubović.

Vučić otkrio poreske obaveze Večitih: „FK i KK Partizan duguju 26 miliona evra“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter