Izvor: BSC HAPPY
10.04.2023 u 14:13
0

SKANDAL POTRESA UEFA! OTKRIVENA prevara prvog čoveka, Čeferin na stubu srama!

Mediji u Sloveniji tvrde da je predsednik UEFA Aleksander Čeferin lažirao svoju biografiju, na osnovu koje je i postao predsednik evropske kuće fudbala.

Prvi čovek UEFA, Aleksandar Čeferin, našao se na stubu srama u rodnoj Sloveniji.

Naime, Čeferin je navodno lažirao dokumente i predstavio da je bio član Upravnog odbora Olimpije između 2006. i 2011. godine, što je podatak koji je bio neophodan kako bi se mogao kandidovati za predsednika UEFA.

Prema dokumentaciji do koje je došao slovenački portal „Prava“, Čeferin nikada nije bio član uprave ovog kluba u periodu od 2006. do 2011. godine, kao što je to naveo u biografiji.

 Poštovana zainteresovana svetska fudbalska javnosti. U našem mediju Prava.si ponovno ćemo vam predstaviti ključne dokaze u slučaju laganja predsednika UEFA Aleksandera Čeferina. U njegovom službenom CV-u na zvaničnim stranicama NZS (FS Slovenije) i UEFA piše da je bio član upravnog odbora NK Olimpija/Bežigrad od 2006. do 2011. godine. Međutim, autor ovog članka je već petog februara 2021. otkrio da je Aleksander Čeferin lagao! I Verovatno je dokaze izneo malo ‘na svoj način’. Međutim, nakon što smo dobili zapisnik Olimpije od 2006. do 2011. godine, brzo smo shvatili da ime Aleksandera Čeferina ne stoji ni na jednom službenom dokumentu! Gde je NZS, policija, tužilaštvo, pravosuđe!? – piše portal „Prava“, koji je podigao pravu buru ovim tekstom u svetu fudbala.

POMOĆNI SUDIJA URADIO ROBERTSONA LAKTOM, traži se kazna ekvivalentna Mitroviću

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter